Utvecklare / Backend / Programmering / .Net Core

Utvecklare / Backend / Programmering / .Net Core

Har du erfarenhet av backend-programmering och motiveras av att arbeta på ett expansivt företag som hjälper industrin att digitaliseras? Lockas du av att arbeta med utveckling både konsultmässigt och av företagets egen produkt och plattform? Här erbjuds du en roll på ett företag med bra sammanhållning och högt i tak.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetConnectitude arbetar med att hjälpa industrin att digitaliseras. Detta gör vi genom att erbjuda vår egenutvecklade och molnbaserade IIoT plattform (Industrial Internet of Things) där vi samlar in och presenterar kundens data för att ge dem ett underlag att agera på. Connectitude grundades 2016 och tillhör Cenitokoncernen som bildades 2007 och som i dagsläget har ett 30-tal medarbetare. För oss innebär digitalisering att skapa hållbara värden genom ökad effektivitet och bättre insikter. I kombination med mångårig IT-erfarenhet och en utpräglad innovationskultur - är vi den optimala samarbetspartnern när industriföretag och städer ska skapa lösningar som ger en ökad konkurrenskraft i en allt mer uppkopplad omvärld.

ArbetsuppgifterI rollen som backend-utvecklare arbetar du med att bygga olika digitala lösningar för att skapa ett smartare samarbete mellan produkt och person. I de projekt som är igång nu är det främst fokus på moln-plattformar och machine learning. Uppdragen är hos mindre och större kunder och här ingår du i ett team med upp till fyra kollegor samt har en bred kontaktyta med olika roller internt och externt. På sikt är företagets målsättning att du arbetar med den interna industriella IoT-plattformen på heltid. Du får möjligheten att vara en del av utvecklingen inom det digitala området där det sker stora och snabba förändringar ute på marknaden, framför allt industriella företag.

Formella krav
  • Akademisk utbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet av backend utveckling
  • Erfarenhet av C# och .Net Core
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
För att vara framgångsrik i rollen som utvecklare hos Connectitude är du noggrann i ditt arbete och du värdesätter hög kvalité i det du utför. Du arbetar tätt ihop med ditt team och har en öppen inställning till andra människor samt ser ett värde i att samarbeta. Kommunikationen är rak i en platt organisation där din förmåga att bidra till lösningar och utvecklingsdiskussioner är högt värderad i teamet. För att trivas i rollen är du konsultmässig och skapar förtroende hos de du arbetar med. Vidare har du ett strukturerat tillvägagångssätt och känner stort ansvar för de uppdrag du åtar dig.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Backend, fullstack, konsult, systemutvecklare, programmerare, Java, Javascript, .NET, C#, .NET Core, Heltid, Malmö, Skåne, IT
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!