Utesäljare / säljare / Account Manager till Bejoken AB

Utesäljare / säljare / Account Manager till Bejoken AB

Söker du en utmaning där du får kombinera ditt tekniska intresse med dina försäljningserfarenheter? Är du resultat- och målorienterad och vill arbeta på en framgångsrik arbetsplats som präglas av stort eget ansvar?

Om företagetBejoken AB är ett privatägt företag vars huvudsakliga sysselsättning är att importera och distribuera elektronikkomponenter till industriella företag. Verksamheten är en väletablerad rörelse sedan 1962 och bygger på nära och långsiktiga relationer till kunder, leverantörer och andra affärspartners.

Huvudkontoret i Malmö har alltid varit en grund för verksamheten. Bejoken har idag 25 anställda, omsätter ungefär 100 mkr och har förmånen att få jobba med några av världens starkaste varumärken inom elektronikkomponenter. Företaget befinner sig just i en stark expansiv fas tack vare den unika kombinationen av kunnande, en innehållsrik produktportfölj och möjligheten att göra kundspecifika anpassningar av våra produkter.

ArbetsuppgifterI rollen som utesäljare utgår du från kontoret i Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vårda relationen med befintliga kunder, att prospektera nya kunder, offerera, förhandla samt hitta olika lösningsförslag till kund. Du har en nyckelroll på företaget då du skapar din egen kundkrets samt utökar företagets kundbas. Du arbetar efter en detaljerad marknads- och aktivitetsplan och rapporterar till Marknadschef.

Tre dagar i veckan är du på resande fot och resterande två dagar arbetar du på kontoret med att prospektera och kontakta potentiella samt befintliga kunder.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning på teknik
  • Ett par års erfarenhet av B2B-försäljning. B2B-utbildning är meriterande
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Kännedom om CRM-system är meriterande
Vi söker dig som känner dig trygg i sociala sammanhang och har en naturlig fallenhet för att skapa goda och långsiktliga relationer till andra. Du brinner för kundkontakt och har en förmåga att analysera kundens behov och omformulera det till en lösning. Du är tekniskt intresserad och drivs av eget ansvar. Du strukturerar själv dina arbetsdagar och driver ditt arbete framåt. Rollen som utesäljare innebär mycket kontakt med potentiella kunder och vi söker därför dig som är en förtroendeingivande och skicklig kommunikatör. Då du i din roll arbetar nära dina kollegor, ser vi också att du har lätt för att samarbeta med andra.

Övrig information
Start: Augusti / september
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, teknisk säljare, account manager, elektronik, elektromekanik, mekanik, teknik, Bejoken, B2B, CRM, utesäljare, Malmö, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.