Underhållstekniker sökes till företag inom läkemedelsbranschen

Underhållstekniker sökes till företag inom läkemedelsbranschen

Vill du arbeta med förebyggande och akut underhåll av maskiner inom läkemedelsbranschen? Söker du ett varierande och fartfyllt arbete?

Om företagetFöretaget är verksamt inom läkemedelsindustrin med över 30 års erfarenhet av produktion och utveckling av läkemedel. De finns representerade på flera orter i Sverige och söker nu en Underhållstekniker på heltid. Mer information om företaget ges vid eventuell intervju.

ArbetsuppgifterI rollen som Underhållstekniker ansvarar du för såväl förebyggande underhåll som felsökning och reparation av trasiga maskiner. Du åtgärdar dagliga utrustningsproblem, dokumenterar, informerar ansvarig gruppchef och agerar stöd åt operatörer. Vidare uppdaterar du tekniska dokument, deltar i projektarbeten samt kvalificerings- och valideringsarbeten och ansvarar vid utarbetande och revision av instruktioner inom produktion.

Formella krav
  • Minst 2 års erfarenhet som underhållstekniker eller motsvarande
  • Erfarenhet av produktionsverksamhet
  • Lägst gymnasieexamen inom teknik/naturvetenskap
  • Högre akademisk utbildning (meriterande)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Du är en lösningsorienterad, ansvarstagande och flexibel Underhållstekniker med förmågan att agera snabbt när det exempelvis uppstår störningar i produktionen. Som person är du praktiskt lagd och agerar professionellt i alla lägen, även under stress. Du ser alltid till produktionens bästa och kan enkelt prioritera om och lösa akuta problem omgående. Eftersom rollen innebär både självständigt arbete och nära samarbete med operatörer, gruppchefer och processingenjörer ser vi att du är hjälpsam, pålitlig och prestigelös som kollega. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Underhållstekniker, tekniker, maskinoperatör, underhåll, felsökning, reparation, maskiner, läkemedelsbranschen, Malmö, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.