Transportsäljare / Account Manager till DB Schenker

Transportsäljare / Account Manager till DB Schenker

Har du erfarenhet av försäljning inom transportbranschen och brinner för affären? Vi söker efter dig som lockas av att arbeta fritt under eget ansvar med att skapa unika lösningar för dina kunder. Här erbjuds du en roll som säljare av miljövänliga transportlösningar i ett av världens största företag inom logistiklösningar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Schenker AB Full Load Solutions.

Om företagetFör DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos DB Schenker blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76,000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. De tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av gemenskapen!

Schenker AB Full Load Solutions är en enhet inom DB Schenker som erbjuder marknadens kundanpassade transportlösningar inom järnväg och intermodala transporter.

ArbetsuppgifterI rollen som transportsäljare arbetar du med hela säljcykeln. Säljprocessen är av varierad karaktär och innefattar både korta och längre affärer. Dina kunder består av mellanstora till stora bolag i Sverige som redan idag har etablerade transportlösningar till och från Europa eller företag som har behov av att utveckla nya lösningar. Du har en relativt jämn fördelning av att arbeta med både nykundsbearbetning och med befintliga kunder. I din roll äger du kundansvaret och ansvarar för att skapa och upprätthålla goda relationer över tid. Här skapar du kundspecifika transportlösningar innefattandes järnväg, intermodal eller bil via upparbetade partnersamarbeten. Dina kontaktytor är kunder, partners samt andra avdelningar inom Schenker. I tjänsten ingår resor, huvudsakligen inom Sverige men det förekommer även ett par resor per år runt om i Europa.

Formella krav
  • Tidigare arbetserfarenhet av försäljning inom transportbranschen
  • Erfarenhet av transportlösningar inom järnväg, bil, sjö eller intermodal
  • Förståelse och erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö med internationella kontakter
  • Flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift
  • B-körkort
Vi söker dig som har god affärsförståelse och förmåga att anpassa dig efter kontaktperson, då du arbetar i en internationell miljö och med personer inom olika yrkesgrupper. Du har en god social kompetens och strävar efter att bygga långsiktiga relationer i ditt arbete. Vidare söker vi dig som driver ditt arbete framåt självständigt och tar initiativ till förbättringar och nya idéer när du ser potential i nya lösningar. Utifrån tjänstens karaktär tror vi också att du är resultatinriktad, nyfiken och brinner för affären.

Övrig information
Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV som är riktat mot den aktuella tjänsten.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Transportsäljare, Säjare, Försäljning, Account Manager, Säljare, Logistik, Transport, B2B, Utesäljare, Fältsäljare, Key Account Manager, KAM, Malmö, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!