Transportplanerare till Lantmännen

Transportplanerare till Lantmännen

Har du erfarenhet av transportplanering och trivs i en fartfylld miljö? Brinner du för att optimera transportflöden och effektivisera processer? Då kan du vara Lantmännens nästa medarbetare till gruppen Transport och Execution. Välkommen med din ansökan!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Lantmännen. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetLantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. De ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar de åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av deras mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, Korvbrödsbagarn, GoGreen, Finn Crisp och Bonjour. Företaget är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos deras ägare. Genom att de har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan de tillsammans ta ansvar från jord till bord.

ArbetsuppgifterI rollen som transportplanerare kommer du att arbeta med flöden och uppföljning av lastbilstransporter. Ditt ansvarsområde ligger i att boka och följa upp transporter som avser import och export. Därtill är du ansvarig för att säkerställa rätt betalning för utförda transporter genom priskontroll på fakturor. Vidare ansvarar du för att optimera transporter för att säkra leveransprecision.

I din roll har du interna och externa kontaktytor för att på bästa sätt kunna säkerställa inleveranser till anläggningar och utleverans till kunder. Kontaktytorna innefattar transportörer, leverantörer, produktionsanläggningar och skeppsmäklare. Tillsammans med dina kollegor arbetar du ständigt för att minimera lagerhållning och transportkostnader.
  • Bokning av transport som avser import och export
  • Priskontroll på fakturor
  • Optimera transporter
  • Säkerställa utleverans till kunder
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis transport management, logistik
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • God dator- och systemvana, meriterande med erfarenhet av M3
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Vi söker dig som är organiserad i ditt arbete och trivs med att arbeta självgående. Du är flexibel och stimuleras av en vardag med högt tempo, snabba förändringar och problemlösning. Att prioritera och ta beslut även i stressiga situationer ser du inte som en svårighet, tack vare ditt proaktiva och lösningsorienterade arbetssätt. Vidare har du god förståelse för affärsmässiga principer och arbetar resultatinriktat. Du är enkel att samarbeta med och är mån om att skapa goda relationer. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Övrig information
Start: Efter semesterperioden, alternativt omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Transportplanerare, logistik, transport, planering, transportflöde, import, export, utleverans, optimering, lastbilstransport, flöde, Lantmännen, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!