Trafikplanerare / Trafikkoordinator / Trafikdirigerare

Trafikplanerare / Trafikkoordinator / Trafikdirigerare

Har du erfarenhet inom transport- och logistikbranschen och trivs med att arbeta koordinerande och lösningsorienterat? Vi söker nu en Trafikdirigerare till Malmö för ett heltidskonsultuppdrag på initialt 3-4 månader.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i ca 4 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

ArbetsuppgifterI rollen som Trafikdirigerare arbetar du koordinerande och administrativt med att dirigera och planera laster av volymer till andra länder inom Europa. Med dator som främsta verktyg tar du emot bokningar och ser till att hitta de mest kostnadseffektiva transportlösningarna. Du ingår i ett sammansvetsat team och samarbetar nära de andra trafikdirigerarna.

I rollen är du ansvarig för att kontrollera att kunder och leverantörer följer rutiner och procedurer genom övervakning, spårning och EDI-flöden. Att därtill vidta åtgärder vid eventuella avvikelser samt understödja kollegor med statistik för utvärdering och uppföljning av tjänster. Det ingår även en rad arbetsuppgifter när det kommer till det operativa, exempelvis att:
  • Beställa, mottaga och validera kundens beställning
  • Planera lastbokning, transportbokning och schemaläggning
  • Utföra etiketter vid transitrapportering
  • Löpande förbättringsarbete med fokus på lean
Formella krav
  • Tidigare erfarenhet inom transport- och logistikbranschen
  • Arbetslivserfarenhet av trafikplanering/dirigering (meriterande)
  • God datorvana
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Eftersom arbetet periodvis innebär högt tempo ser vi att du är en stresstålig person som trivs att ha mycket att göra. Du är lösningsorienterad och koordinerad med förmågan att hela tiden tänka ett steg längre. Du har ett flexibelt arbetssätt och håller god struktur och ordning i ditt arbete. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Trafikplanerare, Trafikkoordinator, Trafikdirigerare, transportplanerare, transport, transportadministratör, koordinator, logistikplanerare, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!