Trafikledare / Trafikplanerare / Trafikkoordinator

Trafikledare / Trafikplanerare / Trafikkoordinator

Är du en strukturerad person som trivs i högt tempo? Har du bakgrund i transport- och logistikbranschen, är serviceminded och vill arbeta på ett företag som växer?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Best Transport har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Best Transport en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBest Transport är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag. Sedan starten 1976 har vi utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark. De verkar framförallt på en lokal marknad där kärnverksamheten består av lokala samma dag-transporter, vilket gör att viktiga regioner/städer har egna affärsområden hos oss. Best Transport erbjuder även 100% klimatkompensation i alla sina transporter.

Efter många framgångsrika år ser Best Transport fortsatt tillväxt i Sverige. Deras mål är att vara ledande i Norden på snabba transporter.

ArbetsuppgifterSom trafikplanerare på Best Transport är ditt huvudsakliga ansvar att ta emot kunder och planera körningar åt chaufförer. Du ingår i ett litet och sammansvetsat team och samarbetar nära de andra trafikplanerarna på kontoret. Med dator och telefon som främsta verktyg tar du emot och lägger ordrar från kunder, för att sedan planera rutter och boka körningar för leverans. Kunderna är såväl små som stora företag inom olika branscher. Vid orderläggning ansvarar du för att insamla nödvändig information, såsom mått, vikt, tid och datum för leverans, varpå systemet automatiskt prissätter transporten.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Universitets- eller högskoleutbildning inom Transport Management (meriterande)
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom transport- och logistikbranschen
  • God datorvana, kunskap i något affärssystem (meriterande)
  • Mycket god svenska i tal och skrift samt kunskaper i engelska
  • Körkort (meriterande)
Utöver ovannämnda krav ser vi att du är en stresstålig person som trivs att arbeta i högt tempo. Du är lösningsorienterad och koordinerad med förmågan att hela tiden tänka ett steg längre. Du har ett flexibelt arbetssätt och håller god struktur i ditt arbete, även om du uppskattar att inte veta hur nästa dag kommer se ut. Därtill har du förmågan att både vara detaljorienterad och helhetsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Transport, trafikplanerare, trafikledare, samordnare, administration, administratör, ordermottagare, orderhantering, logistik, Malmö, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.