Trafikdirigerare / Trafikplanerare / Administratör sökes till DB Schenker

Trafikdirigerare / Trafikplanerare / Administratör sökes till DB Schenker

Har du erfarenhet inom transport- och logistikbranschen och trivs med att arbeta koordinerande och lösningsorienterat?

Om företagetDB Schenker AB producerar och marknadsför transport- och logistiktjänster som möter högt ställda krav på kvalitet, effektivitet, enkelhet och miljöansvar. Deras 4200 medarbetare finns på 70 orter i landet, hanterar drygt 18 miljoner sändningar om året och ger service till 42 000 avtalskunder.

Nu söker Schenker sin nästa drivna trafikdirigerare till sitt kontor i Fosie, Malmö.

ArbetsuppgifterI rollen som trafikdirigerare på Schenker arbetar du koordinerande och administrativt med att dirigera och planera laster av Schenker Sveriges volymer till andra länder inom Europa. Med dator som främsta verktyg tar du emot bokningar och ser till att hitta de mest kostnadseffektiva transportlösningarna. Du ingår i ett sammansvetsat team om drygt 20 st och samarbetar nära de andra trafikdirigerarna. Arbetet innebär också nära kontakt med Schenkers olika distrikt, chaufförer, färjbolag och partners.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet inom transport- och logistikbranschen
  • Arbetslivserfarenhet av trafikplanering/dirigering (meriterande)
  • God datorvana
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Eftersom arbetet periodvis innebär högt tempo ser vi att du är en stresstålig person som trivs att ha mycket att göra. Du är lösningsorienterad och koordinerad med förmågan att hela tiden tänka ett steg längre. Du har ett flexibelt arbetssätt och håller god struktur och ordning i ditt arbete. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Schenker har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Schenker en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Transport, trafikplanerare, trafikledare, trafikdirigerare, samordnare, administration, administratör, ordermottagare, orderhantering, logistik, Malmö, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.