Testingenjör till SWEP

Testingenjör till SWEP

Är du en praktiskt lagd ingenjör med breda systemkunskaper inom energi? Vill du kombinera proaktiv testutveckling med testuppföljning? Hos SWEP ges du möjlighet till en utvecklande och innovativ roll!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SWEP.

Om företagetVi på SWEP är övertygade om att vår framtid är beroende av att vi ger mer energi än vi tar - från vår planet och våra människor. Som världsledande leverantör av effektiv värmeväxlingsteknik driver vi omställningen till hållbar energianvändning inom värmeväxling. Vi är dedikerade uppgiften att ständigt skapa mer från mindre energi, material och utrymme.

För oss på SWEP är det mer än bara ett jobb, det är ett kall att göra skillnad och påverka genom att hitta nya sätt att få energi att räcka längre - globalt och lokalt. Vi satsar hårt på stark tillväxt och söker personer som har entreprenöriellt tänk, ett öppet sinne, värnar om miljön och vill inspirera och bli inspirerade. Kom och dela vår resa!

ArbetsuppgifterI rollen som testingenjör blir du en del av ett ambitiöst labbteam som arbetar med prestandatestning av nya produkter och koncept i vårt R&D laboratorium i Landskrona.

Rollen är omväxlande och du kommer att leda och bidra i olika projekt som syftar till att utveckla nya testmetoder och testutrustning. Du kommer också att kontinuerligt jobba med förbättringsprojekt för att säkerställa att mätdata håller god kvalitet. Som expert inom testning av värmeväxlare ges du möjlighet till att bidra i produktutvecklingen från idé till slutprodukt samt följa upp testning hos kund.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik eller annat relevant område
  • Meriterande om du har arbetat med kylanläggningar, värmepumpar och mätteknik
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Vi tror att du som söker är en praktiskt lagd problemlösare som aktivt vill bidra till framtidens energiutveckling. Du tar en drivande roll i testverksamheten och kan identifiera förbättringsåtgärder och utvecklingsmöjligheter. Vidare trivs du i en miljö där du får arbeta hands-on med testutrustning och mätsystem. Ditt arbetssätt präglas av kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet. Att ta del av kollegornas kompetens samt bidra med din egen för att optimera SWEP's produkter är en självklarhet för dig. Slutligen ser vi att du är en teamspelare som uppskattar att samarbeta med kollegor samtidigt som du kan arbeta självständigt och driva dina projekt framåt.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Landskrona
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Testingenjör, labbingenjör, energi, testutveckling, testuppföljning, testutrustning, projekt, mätdata, värmeväxlare, produktutveckling, prestandatestning, R&D, mätsystem, energiutveckling, ingenjör, civilingenjör, maskiningenjör, heltid, Landskrona
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!