Terminalarbetare till Best Transport

Terminalarbetare till Best Transport

Har du ett driv och trivs med praktiska arbetsuppgifter? Har du dessutom erfarenhet av att köra truck? Då kan denna tjänst vara något för dig! Här erbjuds du chansen att bli en del av ett team med god sammanhållning.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Best Transport har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Best Transport en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBest Transport är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag. Sedan starten 1976 har företaget utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark som verkar på en lokal marknad. Kärnverksamheten består av lokala samma dag-transporter, vilket gör att viktiga regioner/städer har egna affärsområden. Som enda företaget i transportbranschen inkluderar Best Transport 100% klimatkompensation i alla sina transporter.

ArbetsuppgifterI rollen som terminalarbetare arbetar du med hantering och utkörning av ankommande och avgående gods, både med och utan truck. Dina arbetsuppgifter innefattar även att sortera godset samtidigt som ansvarar för att utföra arbetet på ett effektivt och säkert sätt. Utöver detta arbetar du med lättare administrativa arbetsuppgifter såsom hantering av returer, fraktbokningar samt pall- och paketsortering.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Arbetslivserfarenhet inom lager och/eller logistik
  • Körkort B
  • Truckkort A-B
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
För att lyckas i rollen är du handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt. Du ber om hjälp när det behövs, samtidigt som du har förmågan att ta egna beslut för att komma vidare i arbetet. Vi tror att du som söker tjänsten har förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Terminal, terminalarbete, truck, truckkort, truckkörning, gods, frakt, transport, lastbil, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!