Teknisk säljare / maskiner / B2B

Teknisk säljare / maskiner / B2B

Vill du ta nästa steg i din karriär inom försäljning? Har du en teknisk förståelse och vill skapa och förvalta långsiktiga kundrelationer? Här erbjuds du en möjlighet att arbeta i en roll med stort eget ansvar i en expansiv marknad.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Biocare Svenska AB.

Om företagetBiocare Svenska AB arbetar med försäljning och service av mobila maskiner. De är specialiserade på krossmaskiner, sorteringsverk och utrustning för återvinning. I företagets kundregister återfinns bland annat mineralutvinningsföretag, markentreprenörer och återvinningsföretag. Företaget har funnits sedan 2001 där fyra personer idag arbetar, varav en annan i en säljande position. Verksamheten präglas av en driven och tillåtande kultur där alla jobbar mot gemensamma mål.

ArbetsuppgifterI den här rollen är ditt största ansvarsområde att sälja maskiner till dina kunder baserat på deras behov. I rollen bearbetar du nya kunder och förvaltar redan etablerade kundrelationer med fokus på långsiktighet. Med hjälp av dina tekniska kunskaper driver du en konsultativ dialog med dina kunder för att förstå deras behov. Du hanterar offerering, och medverkar vid leverans. Vidare gör du uppföljningar och vårdar kundrelationen efter avslutad affär. I din roll ingår att ordna demonstrationer för kunder på aktuella maskiner, samt närvara vid mässor. Resor ingår i arbetet i samband med kundmöten och demonstrationer.

Formella krav
  • Erfarenhet av försäljning, meriterande är erfarenhet från en liknande bransch
  • Gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • B-körkort
Vi tror att du som söker har en teknisk förståelse och har förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Du har en god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Vidare tar du ägandeskap för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera, prioritera och genomföra ditt arbete självständigt. Därtill är du övertygande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som produkterna kan åstadkomma för kundens verksamhet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.