Teknisk säljare/ Account manager / B2B

Teknisk säljare/ Account manager / B2B

Har du erfarenhet av B2B försäljning, arbete med beslag, brinner för att göra affärer, hjälpa kunder och vill jobba för Häfele med industrins största produktprogram i ryggen så är detta chansen för dig. Vi söker en teknisk säljare till Skåne och Blekinge.

Om företagetHäfele grundades 1923 i Tyskland och är idag ett ledande globalt företag inom multifunktionella inredningslösningar - främst beslagsteknik, belysning och elektroniska låssystem.

Häfele levererar till möbel- och köksinredningsindustrin, detaljhandeln och inredningstillverkare i fler än 150 länder och fungerar som stöd till arkitekter och entreprenörer i olika byggnads- och inredningsprojekt.

Företaget har 5 fabriker, närmare 8000 medarbetare världen över och omsätter totalt cirka 14 miljarder SEK. Verksamheten i Sverige och Norge hanteras från kontoret i Jönköping med direkt anslutning till huvudkontoret i Tyskland. Häfele levererar till sina svenska och norska kunder direkt från sitt lager i Tyskland. Modern logistik ser till att deras sändningar kommer fram till Sverige och Norge på få arbetsdagar. Huvudlagret finns i Nagold, Tyskland där de expedierar 4500 orders varje dag. Här finns mer än 100.000 lagerplatser med drygt 50.000 artiklar.

För mer information titta gärna på deras film. https://www.youtube.com/watch?v=rFDOPZ-UEM4

ArbetsuppgifterDu utgår hemifrån och driver kunddialoger med både befintliga och nya kunder. Du bearbetar framförallt möbelsnickare och möbelindustri som du arbetar med genom rådgivande försäljning där din erfarenhet och kunskap av beslag är en nyckelfaktor för en långsiktig och framgångsrik kundrelation. Genom att läsa snickarritningar ger du förslag på hur beslagen ska placeras.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av B2B försäljning
  • Erfarenhet av att arbeta med beslag
  • Erfarenhet av att läsa snickarritningar (meriterande)
  • Svenska och Engelska
  • Tyska (meriterande)
Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du är en jordnära och ödmjuk säljare som drivs av att göra affärer. Att driva konsulterande kunddialoger, hjälpa till med innovativa idéer och ta fram behovsanpassade lösningar är en självklarhet för dig. Du ser affärens långsiktiga betydelse och din konsultativa försäljning som en vinst för kunden. Du har även ett tekniskt intresse och ett lösningsorienterat fokus där du arbetar ihärdigt från start till mål.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Häfele.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Skåne/ Blekinge
Lön: Enligt ÖK

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Teknisk säljare, säljare, bygg, B2B, beslag, Häfele, jobb, Malmö, Helsingborg, Skåne, Blekinge
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.