Teknisk gruppchef / Avdelningschef / Linjechef sökes till APL

Teknisk gruppchef / Avdelningschef / Linjechef sökes till APL

Har du erfarenhet av underhållsarbete, teknisk support och ledarskap? Har du dessutom arbetat med ständiga förbättringar och vill fortsätta att utvecklas inom det som gruppchef på läkemedelsföretaget APL?

Om företagetAPL har ett tydligt samhällsuppdrag som innebär att förse svensk sjukvård med livsviktiga läkemedel. De utvecklar och tillhandahåller ett medicinskt ändamålsenligt och kvalitetssäkrat sortiment av individanpassade läkemedel och lagerberedningar.

APL har som ambition att vara marknadens mest attraktiva samarbetspartner och arbetsplats för utveckling och tillverkning av extempore och läkemedel där medarbetarengagemanget är i fokus och som gemensamt bidrar till att förbättra och rädda liv. Nu söker vi en prestigelös och driven gruppchef till deras teknikteam.

ArbetsuppgifterSom gruppchef för teknik & process är ditt huvudsakliga ansvar att leverera mot APL:s uppsatta kvalitets-, säkerhets- leverans- och budgetmål. Du har personalansvar och leder ett team om ungefär 20 st processingenjörer, maskintekniker och Läkemedelstekniker. Du arbetar mycket i projektform och ansvarar för underhåll, nya projekt och förändrings- och förbättringsarbete. Du agerar tekniskt bollplank till produktionen och är både utmanande och stödjande i ditt bemötande.

Formella krav
  • Naturvetenskaplig utbildning på akademisk nivå (meriterande)
  • Erfarenhet i ledande befattning med personalansvar
  • Erfarenhet av förbättringsarbete, såsom Lean, 5S, Six Sigma eller Kaizen
  • Bakgrund i regulatorisk verksamhet, företrädesvis inom livs- eller läkemedelsbranschen
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Vi ser efter dig som vill vara med på APL:s förändringsresa och som har en utpräglad drivkraft att leverera mot mål. Utöver din vilja att arbeta med ständiga förbättringar har du ett tydligt kommunikativt ledarskap och erfarenhet av underhållsarbete. Vidare ser vi att du är lyhörd, nyfiken och flexibel i ditt arbetssätt. Därtill är du uthållig, positiv och social som person. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos APL.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Gruppchef, arbetsledare, produktionsledare, teknisk underhållning, avdelningschef, linjechef, Lean, Six Sigma, Kaizen, produktionschef, läkemedel, GMP, Lean, produktion, produktionsplanering, budgetansvar, personalansvar, Malmö, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.