Teknisk Team Leader / Servicetekniker

Teknisk Team Leader / Servicetekniker

Har du några års erfarenhet av en teknisk roll och söker nu möjligheten att få arbeta i en ansvarsfull och utvecklande roll? Är du duktig på att kommunicera, leda och inspirera andra? Då kan detta vara tjänsten för dig! Toyota Material Handling Sweden i Malmö söker just nu en driven, energirik och operativ servicetekniker för rollen som Team Leader.

Om företagetToyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 460, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna.

Din introduktion börjar på deras verkstad i Malmö där du blir insatt i Toyotas strategi och tillvägagångssätt. Du genomgår en gedigen introduktion för att på bästa sätt skapa förutsättningar och att komma in rollen. Därtill får du inledningsvis även möjligheten att följa en kollega ute på fältet och givetvis understöd av andra ledande personer för att kunna växa in i rollen som Teknisk Team Leader.

ArbetsuppgifterDen kombinerade rollen som Teknisk Team Leader / Servicetekniker innebär att du utför reparation, service och underhåll av främst Toyota Material Handlings produkter. Det utgör majoriteten av din arbetsvardag men där du därtill har ansvar och samordnar de övriga fältteknikerna i teamet. Du har inget direkt personal- eller kostnadsansvar utan rollen handlar om att svetsa samman gruppen och få samtliga att arbeta utifrån och mot Malmö-teamets utstakade mål. Själva rollen som fälttekniker innebär att du åker ut på planerade serviceuppdrag samt agerar på eventuella akututryckningar. Det förekommer dessutom mycket förebyggande underhåll och rollen kräver såväl problemlösning, kreativitet som en teknisk förståelse. Uppdragen är av bred variation och innefattar såväl tekniska, mekaniska som rena programmeringsjobb med såväl avhjälpande underhåll som service. Du arbetar över ett stort kontaktnät av kunder där du agerar konsulterande i tekniska frågor, beställer reservdelar, dokumenterar och rapporterar genomfört arbete. Rollen möjliggör chansen till att bygga kundrelationer med målet är att åtgärda felen genom att leverera en högkvalitativ service.
Toyotas kunder förväntar sig en personlig relation till sin tekniker varav förmågan att bygga tillit och förtroende spelar en avgörande roll för att lyckas i sitt arbete som servicetekniker.

Formella krav
  • Några års erfarenhet som Fälttekniker, Servicetekniker, Underhållsmekaniker
  • Erfarenhet av rollen som Team Leader, Förman eller Arbetsledare
  • Erfarenhet av Truckbranschen (mycket meriterande)
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att personen som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera sin dag och driva sina arbetsuppgifter framåt. Du som person ska vara initiativrik, lösningsorienterad och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna åtgärda ärendena. Det förekommer även mycket kundkontakt vilket innebär att du gärna har en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service. Rollen möjliggör varierade arbetsuppgifter vilket innebär att du som person gärna är flexibel och proaktiv. Därtill ser vi gärna att du är en kreativ person som kan tänka utanför boxen.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Toyota MHS.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö (med omnejd)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Team leader, förman, arbetsledare, Fälttekniker, servicetekniker, tekniker, teknik, el, elektronik, truck, travers, heltid, Malmö, lund, trelleborg, höör, skåne, underhåll, reparation, mekaniker, underhållsmekaniker, reparatör, underhåll, rekrytering,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.