Teknisk Säljare

Teknisk Säljare

Vill du vara med och driva SMCs utveckling framåt genom att bygga hållbara relationer med såväl nya som befintliga kunder? Vill du vara en del av ett av världens ledande företag inom automation baserad på pneumatiskt och elektriskt drivna rörelser? Sök då rollen som teknisk säljare där du erbjuds en flexibel roll med möjlighet att utvecklas.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SMC.

Om företagetSMC är ett av världens ledande utvecklings- och tillverkningsföretag inom området industriell pneumatik. Företaget grundades 1959 i Tokyo och är idag ett internationellt erkänt varumärke som har funnits i Sverige i egen regi sedan 1986. SMC har under sin tid i Sverige skapat en stabil plattform, inte minst genom att företaget har hjälpt svensk "high-tech-industri" att automatisera sina tillverkningsprocesser. SMC har idag kunder inom all automation från noggrann tillverkning av LCD-skärmar till sågverk och tyngre industri.

ArbetsuppgifterSom teknisk säljare ansvar du för prospektering, uppsökande av nya kunder samt bearbetning av SMCs befintliga kunder med fokus på långsiktiga relationer och försäljningscykler. Med ditt driv, nyfikenhet och tekniska intresse kommer du vägleda kund och anpassa den bästa lösningen för dem. Vidare har du flertalet interna kontakter på SMC såsom dina kollegor inom försäljning, applikationsingenjörer och tekniska experter. Här erbjuds du en självständig säljroll, i ett expansivt affärsområde som investerar för tillväxt och produktutveckling. I början av din anställning kommer du får en gedigen introduktion och utbildning inom SMCs produktportfölj.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av försäljning, alternativt erfarenhet från branschen och en vilja att utvecklas inom försäljning
  • Du har B-körkort och talar svenska och engelska obehindrat
  • Meriterande med erfarenhet från industri och/eller produktion
  • Meriterande med teknisk utbildning
Vi tror att du som söker är en person som får energi av att föra dialoger med nya människor. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.
För att trivas i rollen ser vi att du har ett intresse för att utveckla försäljningen samt sätter upp höga mål för dig själv som du arbetar hårt för att uppnå. Du är duktig på att skapa förtroende hos dina kunder och kan ta egna initiativ till att utöka ditt nätverk av potentiella och befintliga kunder. Slutligen tror vi att du har ett stort intresse för affärer och har förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund, med flexibilitet
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk säljare, säljare, Account manager, teknik, automation, elektronik, pneumatik, styrningsteknik, Lund, Malmö, Skåne, heltid, SMC
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!