Teknisk Projektledare / Byggprojektledare / Elkraft

Teknisk Projektledare / Byggprojektledare / Elkraft

Har du en teknisk bakgrund och erfarenhet av projektledning? På Coromatic står utveckling i fokus - grunden för att man ska kunna utföra deras viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Här erbjuds du att arbeta med tvärfunktionella team i en dynamisk miljö.

Om företagetCoromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. De tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för deras kunder, de räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan. Företagets kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis bank och finans, sjukvården, försvaret och många andra organisationer där tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation är avgörande. Coromatic erbjuder rådgivning, underhåll och service. De designar, bygger och driver deras kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet. Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. EQT är huvudägare till Coromatic.

ArbetsuppgifterSom projektledare ingår du i projektteamet som sitter i Malmö, Stockholm, Göteborg och Piteå. Er uppgift är att säkerställa att Coromatics projekt levereras i tid, enligt kravspecifikation, med god lönsamhet och rätt kvalitet. Här har du ett helhetsansvar för projekt från uppstart till avslut där du arbetar parallellt med flera projekt beroende på storlek och omfattning. Vidare ansvarar du för att leda och styra så att projektmålet uppnås avseende leverans, tid, kvalitet, budget och kundnöjdhet. Du planerar, samordnar och driver samtliga aktiviteter i projektet där du även ansvarar för att upprätta avtal med entreprenörer, leverantörer och resursbehov för respektive projekt. Genom löpande kontroll och uppföljning säkerställer du att projekten genomförs i enighet med gällande lagar och förordningar samt Coromatics kvalitets- och miljösystem.

I din roll som projektledare rapporterar du till projektledaransvarig på Coromatic. Eftersom kunderna som du arbetar mot, är verksamma inom en mängd olika branscher kan vissa projekt vara säkerhetsklassade. För dig som ännu inte är certifierad projektledare erbjuder Coromatic ett utbildningsprogram som leder till certifiering.

Formella krav
  • Teknisk utbildning som ingenjör samt utbildning inom projektledning
  • Flerårig erfarenhet av projektledning inom tekniska installationer
  • Teknisk generalistbredd inom entreprenadjuridik, el- och kraftdistribution, bygg- och fastighetssystem, kyla, rör och klimat, säkerhet och driftövervakning, styr- och reglerteknik
  • Flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift
  • B-körkort
Vi ser att du som person motiveras av att ta dina egna initiativ där du har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du tänker och resonerar strategiskt och där du målmedvetet arbetar långsiktigt och anpassar dina handlingar utifrån projektens utveckling. Ditt intresse för affärer och din förmåga att förstå affärsmässiga principer gör att du ser till de mest effektiva lösningarna och vet hur du ska prioritera för att leverera i förhållande till tid, kostnad och kvalitet. Vidare har du en god förmåga att även i komplexa projekt hålla och skapa en struktur samt prioritera rätt aktiviteter. Du som söker bygger på ett genomtänkt sätt relationer där du främjar effektiv kommunikation, tydlighet och flexibilitet samt har en förmåga att få med dig andra.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Coromatic.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, byggprojektledare, bygg, vvs, it, styr- och regler, teknik, teknisk projektledare, ingenjör, el, entreprenadjuridik, kraftdistrubution, datakommunikation, energi, byggnadsingenjör, driftövervakning, heltid, Malmö, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.