Tekniker / Onsitetekniker sökes för uppdrag i 4 månader

Tekniker / Onsitetekniker sökes för uppdrag i 4 månader

Är du en lösningsfokuserad och datorvan person? Vill du arbeta som Onsitetekniker för ett omfattande utrullningsprojekt?

Om företagetFöretaget erbjuder privata företag och offentliga verksamheter på den svenska marknaden produkter och tjänster inom mobil- och fasttelefoni, datakommunikation, bredband, Internet och växellösningar. Mer information ges vid eventuell intervju.

Uppdraget sträcker sig från början av oktober till februari.

ArbetsuppgifterSom Onsitetekniker är din huvudsakliga uppgift att byta ut och installera nya datorer ute hos företagets kunder i närheten av Malmö. Du arbetar uteslutande hos användarna för att migrera nya datorer och följer upp att allt gått bra. Du arbetar självständigt men har vid behov en delprojektledare och övriga teamet till hjälp.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Mycket god datorvana
  • Kunskap och erfarenhet i exempelvis Windows 10 och Office 365 (meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort
Då du spenderar mycket tid ute hos användarna tror vi att du är öppen, serviceinriktad och social. Utöver din goda datorvana ser vi gärna att du har ett pedagogiskt arbetssätt och stort tålamod då du kommer möta användare med olika nivå av IT-kunskap. Därtill är du noggrann och lösningsorienterad med fingertoppskänsla.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Oktober
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Onsitetekniker, tekniker, IT, utrullning, hårdvara, migrering, installation, Windows 10, Office 365, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.