Systemarkitekt / Systemutvecklare till multinationellt IT-företag

Systemarkitekt / Systemutvecklare till multinationellt IT-företag

Vill du vara med och forma utvecklingen av mobila tillämpningar inom hälso- och sjukvården? Här erbjuds du en roll i en satsning som ligger i framkant när det gäller nationell e-hälsa och hantering av de förväntningar och krav som ställs av kunder och patienter.

Om företagetVår kund är ett stort internationellt tjänsteföretag som har en framträdande roll i det digitala ekosystemet och erbjuder helhetslösningar inom IT till både privat och offentlig sektor. Genom att använda sin mjukvara och tjänster skapar dem verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation. Företaget är beläget centralt i Malmö där arbetet sker i ett öppet kontorslandskap.

ArbetsuppgifterI rollen som systemarkitekt/ utvecklare arbetar du med att utveckla verksamheten inom E-hälsoområdet och framförallt produkten Självincheckning. Självincheckning är en produkt som låter patienter själva checka in sina besök inom hälso- och sjukvård via antingen automater eller mobilappar. Här arbetar du med utveckling, support och förvaltning av produkten. Du är med och skapar nya lösningar och integrationer ut mot kunder samt kontinuerligt förbättringsarbete gällande prestandan. Du ingår här i ett team om 3 personer och utgår från kontoret i Malmö där kommunikationen med kunderna sker i huvudsak via telefon och e-post men även via möten. Resor i arbetet är förekommande.

Formella krav
  • YH-utbildning med inriktning mot systemutveckling alternativt en utbildning med inriktning mot .NET/C# i kombination med erfarenhet av arbete med webbutveckling
  • Goda kunskaper av C#/.NET Framework 4.x, SOAP, HTML 5 /CSS/LESS
  • Erfarenhet av integrationsarbete
  • Grundläggande kunskap om nätverk, portar, brandväggsöppningar, certifikat, SQL, Windows Server
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Vi ser att du är en nyfiken person som är intresserad av nya tekniska lösningar med stort fokus på användarvänlighet. Du har inga utmaningar med att arbeta på egen hand såväl som i ett tight team. Vi tror att du är engagerad och har en positiv inställning till att ha en nära kontakt med kunder/slutanvändare. Du trivs med att arbeta proaktivt, ta egna initiativ och bidra med din åsikt i arbetet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV, som är riktat mot den aktuella tjänsten.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemarkitekt, utvecklar, systemutvecklare, IT, support, .NET, C#, SOAP, HTML 5, CSS, LESS, Windows, Malmö arktiekt, Fullstack, developer, systems architect, solutions architect,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.