Supporttekniker / Onsite-tekniker /2nd line-support

Supporttekniker / Onsite-tekniker /2nd line-support

Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom IT och 2nd line support? Vill du arbeta som konsult på en välrenommerad svensk myndighet med goda möjligheter till förlängning? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som initialt varar i ungefär 4 månader. Det finns dock goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos kunden.

Om företagetMer information om arbetsplatsen delges vid eventuell intervju.

ArbetsuppgifterDina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta ärendehantering, felavhjälpning och installation rörande företagets IT-utrustning. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat byta ut skärmar, datorer och mobiltelefoner, tillsammans med liknande supportarbete. Därtill kommer du att bemanna 2nd line support och bemöta användare gällande ärendehantering och problemlösning för skrivare, datorer, skärmar mobiltelefoner och övrig hårdvara som finns i verksamheten. Du kommer även att vara behjälplig inom lager- och logistikhantering kopplat till utrustningen, såsom att ta emot, packa om och skicka IT-utrustning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 2-3 års dokumenterad erfarenhet av inom 2nd line support-tekniker. Erfarenheten ska ha införskaffats de senaste 2 åren.
  • B-körkort och bilvana. Resor kan förekomma.
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.
Vi ser att du är en person som trivs med att ge bra service och kundbemötande i det dagliga arbetet. Vidare är du flexibel, hjälpsam och trivs med att arbeta på ett självständigt sätt. Vi tror även att du trivs med att vara på resande fot i det dagliga arbetet och har ett tekniskt intresse i grunden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 1:e september 2022
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: 2nd line support, andra linjens support, supporttekniker, onsite-tekniker, IT-support, IT-tekniker
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!