Supporttekniker / IT-tekniker / 2nd line / Drifttekniker

Supporttekniker / IT-tekniker / 2nd line / Drifttekniker

Är du erfaren inom teknisk support och har goda kunskapar inom Windowsmiljö? Här erbjuds du en spännande möjlighet att arbeta med ny teknik och goda förutsättningar för personlig utveckling i din yrkesroll.

Om företagetVår kund är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden under devisen "Make IT simple". Företagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Företaget är Goldpartner till Microsoft. Dem har kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen och Oslo där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets cirka 500 avtalskunder. Företaget har sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag ca 350 anställda och en omsättningstakt på cirka 450 MSEK.

En av framgångsfaktorerna för företaget är deras engagemang för att utveckla sin personal och har därför ett generöst upplägg för sina medarbetare som uppmuntrar certifieringar och vidareutbildningar.

ArbetsuppgifterI din roll som supporttekniker arbetar du med problemlösning av varierande komplexitet och ingår i ett kundorienterat team om ca 10 personer. Ditt team har sina egna dedikerade kunder där ni tillsammans arbetar med deras IT-drift och agerar som kundernas IT-avdelning. Du arbetar närmre bestämt med avancerade felsökningar, serverhantering, virtualisering, hantering av grupppolicys och nätrelaterade ärenden. Du är även delaktig och i vissa fall ansvarig för olika förändringsprojekt hos era samarbetspartners. Ditt arbete utgår från kontoret i Malmö men du är även ute hos kunder vid behov.

Formella krav
  • Flerårig erfarenhet av liknande arbete i en support och driftorganisation
  • Till just denna roll söker vi en generalist med kompetens som sträcker sig över flera områden sna-rare än en specialist inom ett specifikt område
  • Goda kunskaper inom Microsoft Server, Storage, Exchange, SQL och Active Directory
  • Kunskaper inom molnlösningar som Sharepoint, Office365 och Azure (meriterande)
  • Kunskaper inom drift- och nätverkslösningar som Powershell, Backup, TCP/IP, WAN/LAN, VLAN (meriterande)
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl i svenska som engelska
  • B-körkort
Vi ser att du är en person som har förmåga att skapa goda relationer med din omgivning och trivs med att arbeta i grupp. Det faller sig naturligt för dig att hela tiden få saker att hända och ta eget ansvar för att slutföra ditt arbete. Din tekniska erfarenhet gör att du kan agera självständigt i ditt arbete och på egen hand kan utföra dina uppgifter. Då du arbetar i team är du bekväm med att kunna hjälpa till med det som behövs göras för att gruppens arbete skall fungera. Detta resulterar i att du inte ser några hinder med att ta dig an uppgifter utanför dina ansvars-områden.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV, som är riktat mot den aktuella tjänsten.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: supporttekniker, support, supportmedarbetare, teknik, teknisk support, 2nd line, service, Microsoft, heltid, felsökning, Citrix, Linux, IT, Azure, drift, nätverk, server, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.