Supportekniker / 3rd line / Technical Support Engineer till Tunstall Nordic

Supportekniker / 3rd line / Technical Support Engineer till Tunstall Nordic

Vill du arbeta med support på ett expansivt och globalt företag i Malmö? Genom omstrukturering av supportorganisationen vill man skapa en ökad effektivitet och flexibilitet i hanteringen av ärenden och söker därför efter nya medarbetare. Har du ett intresse för IT och teknik samtidigt som du kan beskriva dig själv som en serviceinriktad och positiv person? Då är detta tjänsten för dig.

Om företagetTunstall Healthcare Group är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Demografin förändras, människor lever längre och när antalet äldre blir fler ökar behovet av trygga och effektiva lösningar inom äldreomsorgen. Tunstall utgår från människans situation och utvecklar teknik, rutiner och system för vård och omsorg som är säker, högkvalitativ och kostnadseffektiv. Deras trygghetsprodukter ger brukarna ökad självständighet, välbefinnande och trygghet samt skapar förutsättningar för dem att bo kvar hemma längre.

Tunstall Healthcare Group grundades i Storbritannien 1957 och är med över 1800 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. Två och en halv miljon brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster. Tunstall Nordic är en del av Tunstall Healthcare Group, med huvudkontor i Malmö. Tunstall Nordic är verksamma i Sverige, Danmark och Finland samt har partners i Norge och på Island.

ArbetsuppgifterI rollen som third line supporttekniker ansvarar du för att ge teknisk support till företagets kunder via telefon, e-mail och via ärendehanteringssystemet. Dina arbetsuppgifter arbetar du med att säkerställa att IT-driften fungerar korrekt. Du arbetar främst i windowsmiljö med olika typer av implementeringar, migreringar, serverdrift och underhåll, avancerad felsökning, nätverk och även visa typer av installationer. Här får du även möjligheten att kontinuerligt arbeta med att förbättra processerna för supporthanteringen och är med och implementerar nya processer för nya produkter och system.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieexamen, gärna inom IT eller teknik
  • Eftergymnasial utbildning inom data/IT (meriterande)
  • Flerårig erfarenhet av arbete med servrar, IT teknologi, infrastruktur, hosting, gärna inom telekom
  • Goda kunskaper i MS Windows server, SQL, TCP/IP, VPN och Citrix
  • Erfarenhet av nätverksinstallationer och konfiguration, brandväggar, migreringar av större miljöer
  • Tidigare erfarenhet av mobiltelefonsystem såsom Android, GSM och GPRS
  • Erfarenhet av ITIL (meriterande)
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • B-körkort
Vi söker dig som har en god känsla för service och som kan vara ansiktet utåt mot kunderna. Du har ett intresse för att lösa problem och försöker alltid hitta en smart lösning utifrån kundens behov. Vidare trivs du med en stundtals högre arbetsbelastning och har förmågan att hantera stressigare situationer. Du beskrivs som en lojal och driven person med stort engagemang. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV som är riktat mot den aktuella tjänsten.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT support, 3rd line, teknik, service, kundtjänst, servicedesk, IT, nätverk, konfiguration, Malmö, Windows, VPN, SQL, Citrix, drift, supportingenjör, supportengineer
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.