Styr- och Reglertekniker / Drifttekniker / Fastighetstekniker

Styr- och Reglertekniker / Drifttekniker / Fastighetstekniker

Har du några års erfarenhet av att jobba inom fastighetsautomation? Drivs du av en varierad arbetsdag där du får möjligheten att arbeta med varierade uppdrag? Vi erbjuder dig en intressant tjänst med stor potential för utveckling på det lilla företaget med stor teknisk kompetens.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SECON.

Om företagetSECON är din partner för tekniska fastighetstjänster. Tillsammans med kunder skapar de trivsamma och kostnadseffektiva fastigheter. Genom deras välutbildade tekniker och ingenjörer erbjuder de kompetens och trygghet inom alla deras teknikområden. Verksamhetsbredden spänner över värme, ventilation, sanitet, kyla, el, styr och regler. Sedan starten 2005 har verksamheten utvecklats och breddats och erbjuder tjänster som Energideklarationer och OVK med åtgärd och uppföljning. Injustering, märkning och DU-instruktioner. Legionellabekämpning med välutvecklade beprövade metoder som anpassas till det enskilda fallet. Teknisk service med uppkoppling och larmhantering samt eget webhotell. SRÖ-entreprenader oberoende av fabrikat. SECON samarbetar med välkända installatörer och leverantörer i små och stora entreprenader och serviceuppdrag. Genom samarbete och egen personal har de god tillgång till resurser och kompetens. SECON använder sig av Regin och Bastec för fastighetsautomation men samarbetar även med andra fabrikat.

ArbetsuppgifterI rollen som styr- och reglertekniker arbetar du självständigt med driftsättning och underhåll av fastigheter och anläggningar. Du arbetar främst med styr- och reglerteknik men du arbetar även med tekniska system som berör el, VS, kyla och ventilation. Du utgår från företagets kontor i Arlöv, Malmö och ditt arbetsområde innefattar södra Sverige med fokus på Skåne. Uppdragen varierar i karaktär men sträcker sig som oftast några veckor och kan innefatta allt från programmering av styrsystem till installation, felsökning, felavhjälpande underhåll. Din professionella erfarenhet ligger till grund för de åtgärdsförslag som du är med och tar fram till kund. I rollen ingår kund- och leverantörskontakter.

Formella krav
  • Gymnasieutbildning eller YH-utbildning med inriktning el- eller styrteknik, alternativt har du förvärvat kompetensen genom relevant arbetslivserfarenhet
  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av styr- och reglerteknik, automation eller som behörig elektriker som vill utvecklas mot automation
  • Erfarenhet inom VS ventilation eller kyla kopplat till fastigheter
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • B-körkort
  • PLC programmering med Beckhoff, Saia, Mitsubishi eller motsvarande (starkt meriterande)
Vi ser att du som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda. Arbetet är självständigt och du ska trivas med detta, men även ha en god samarbetsförmåga och kunna arbeta i grupp. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Arlöv
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fastighetestekniker, Drifttekniker, Styr- och Reglertekniker, Underhåll, Automation, Elektriker, VS, Ventiliation, Kyltekniker, Teknik, Tekniker, Fastigheter, Anläggning, Fastighetsautomation, Styrsystem, Malmö, Skåne, Heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!