Städare / lokalvårdare renrum

Städare / lokalvårdare renrum

Vi söker nu en noggrann och flitig lokalvårdare som till medicinföretag i Malmö. Här finns goda möjligheter att avancera och utvecklas inom ditt område.

Om företagetFöretaget utvecklar och producerar läkemedel från kliniska tester (fas 2) till färdiga produkter. Deras specialiteter är aseptiska injektionspreparat samt nasala och orala sprayer. De vill ytterliggare förstärka sin städavdelning i Malmö

ArbetsuppgifterDu sköter dagligen städningen i de olika renrum kategori d till b. Dina arbetsuppgifter innebär allt från städning, vara behjälplig vid disk, tvätta kläderna och göra beställningar. Det är kvalificerad renrumsstäd som utförs och du har en nyckelroll då produktionen inte kan starta utan dig.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet från lokalvård
  • Erfarenhet av GMP eller renrum( Meriterande)
  • Svenska/ Engelska
Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du är en lagspelare som inte har något emot att hjälpa till där det behövs. Du ser renlighet som något självklart och har inget emot att utvecklas och få nya arbetsuppgifter längs vägen.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt gällande GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Städare, Städ, Renrum, GMP, Malmö, lokalvårdare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.