Sommarjobb inom kundtjänst / logistik

Sommarjobb inom kundtjänst / logistik

Säkra sommarjobbet redan nu! Brinner du för service och logistik samt vill skaffa dig meriterande erfarenhet från ett ledande logistikföretag i Malmö? Då kan rollen inom kundtjänst hos DB Schenker vara en tjänst för dig. Vi söker dig som vill arbeta kundnära, som har ett genuint intresse för att hjälpa andra och som alltid sätter kunden i fokus. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar från juni till början av september. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos DB Schenker. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFör DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos företaget blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72,000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. DB Schenker tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon. Du tar emot inkommande samtal från kunder och har primärt kontakt med privatpersoner. Din arbetsuppgift är att hitta rätt lösning till kunden och sedan administrera dessa ärenden i affärssystemet. Därefter håller du kunden uppdaterad längs vägen tills att problemet är löst. I din roll har du dator och telefon som främsta arbetsverktyg. Ärenden du hanterar är av varierande sort men innebär till stor del frågor kring ombudspaket och leverans. Tjänsten innebär också att du ringer ut till företagets befintliga kunder runt om i Sverige för avisering i syfte att fastställa leveranstider. Du ingår i ett team på kundtjänst och tillsammans arbetar ni för att skapa nöjda kunder med ett effektivt arbetssätt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av att använda telefon som verktyg, exempelvis inom kundtjänst eller likvärdigt
  • God dator- och systemvana
  • Tillgång till bil (meriterande)
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal såväl skrift
För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du trivs i en roll där du ges möjlighet att prata med kunder och motiveras av att ge förstklassig service som bidrar till hög kundnöjdhet. Vidare tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa dig efter olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt.

Övrig information
Start: Juni
Plats: Malmö, Fosie
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundservicemedarbetare, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundtjänst, kundsupport, support, logistik, transport, sommarjobb, heltid, konsult, Malmö, Fosie
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!