Servicetekniker till StrongPoint i Malmö

Servicetekniker till StrongPoint i Malmö

Har du kunskap inom teknisk service och vill arbeta i en självständig och ansvarstagande roll? Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker hos StrongPoint. Här har du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos StrongPoint.

Om företagetStrongPoint tillhandahåller innovativa systemlösningar för dagens flexibla dagligvaruhandel - både i butik och online. StrongPoint har under åren utvecklat starka partnerskap med både kunder och leverantörer och är marknadsledande inom E-handelslogistik för dagligvaruhandeln i Sverige och Norden. StrongPoint erbjuder även sina kunder omfattande erfarenhet, service och support för alla sina lösningar vilket hjälper kunden att öka sin produktivitet och förbättra sina kunders shoppingupplevelse. Vårt team står redo att leverera professionell service och konsulttjänster både i Sverige och internationellt med mer än 500 anställda i Norge, Sverige, Baltikum och Spanien. StrongPoint har sitt huvudkontor i Rælingen i Norge och är noterat på Oslobörsen (ticker: STRONG).

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss.www.strongpoint.com

ArbetsuppgifterSom servicetekniker arbetar du med dagliga serviceärenden ute hos kund i Malmöregionen inom detaljhandel och dagligvarubranschen. Du arbetar med lösningar som effektiviserar såväl butiksdrift som shoppingupplevelse så som; CashGuard, Pricer, Vensafe, DIGI, Click & Collect hämtskåp mm.

Du ansvarar för:
  • Service- och reparationsarbeten
  • Förebyggande underhåll av de produkter och tekniska lösningar som StrongPoint erbjuder.
  • Installation av nya produkter
Du utgår från hemmet och har tillgång till egen servicebil. Då StrongPoint har nationell verksamhet kan det förekomma resor till andra regioner några gånger per år.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasieexamen inom el/mekanik/teknik
  • Tidigare erfarenhet från tekniskt servicerelaterade yrken
  • Grundläggande kunskaper av teknisk service, el och nätverkskunskap
  • God datakunskap är naturligtvis ett krav
  • Behörighet/kunskap inom kylteknik är meriterande
  • B-körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
För att trivas i rollen som servicetekniker är det viktigt att du är bekväm med att organisera och planera ditt arbete samt är beredd att arbeta mycket på egen hand. Du känner dig trygg i att agera som ansiktet utåt för StrongPoint samt att vara lyhörd och ge bästa service till dina kunder. Vidare är du kommunikativ och samarbetsvillig samt har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder och kolleger.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmöregionen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, teknik, reparation, underhåll, service, installation, mekanik, datorkunskap, kylteknik
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!