Servicetekniker / Larmtekniker / Säkerhetstekniker / Installatör

Servicetekniker / Larmtekniker / Säkerhetstekniker / Installatör

Har du erfarenhet av säkerhetsteknik med fokus på larm? I den här rollen arbetar du lösningsorienterat och brett med din tekniska kompetens.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos vår kund.

Om företagetVår kund erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Tekniken innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att de kan säkerställa en mycket hög kvalité på de tekniska säkerhetsinstallationerna. Dem är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker inom larm och passage kommer du att installera och driftsätta mindre anläggningar samt utföra service och förebyggande underhåll. Du är ansiktet utåt i vardagen där du jobbar tätt mot kund och löser deras uppkomna problemställningar på bästa hållbara sätt. Teamet består av ett antal servicetekniker som leds av en serviceledare.

Formella krav
  • Erfarenhet av att arbeta som servicetekniker alternativt installatör eller driftsättare inom säkerhetssystem/inbrottslarm/passagesystem
  • Gymnasial utbildning inom el
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift
  • Körkort B
  • Meriterande med kunskap om CCTV
Som person är du tekniskt händig och initiativrik. Du är självgående med ett lösningsorienterat tankesätt och är van vid att jobba med olika projekt. Dina färdigheter kommer dagligen att sättas på prov och du gynnas av att vara en problemlösare. Du motiveras av en god utmaning samtidigt som du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten och noggrann. En fördel är om du innehar en produktkännedom och förståelse för hur diverse produkter inom säkerhetsteknik fungerar. Du förstår vikten av att vara lyhörd inför kundens behov, är engagerad och serviceminded. Då du kommer ingå i ett snabbt växande team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och vill bidra till en god gemenskap.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Larmtekniker, Servicetekniker, Tekniker, El, Teknik, Larm, Driftsättare, Installatör, passagesystem
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!