Servicetekniker / Driftsättare inom fastighetsautomation

Servicetekniker / Driftsättare inom fastighetsautomation

Är du en tekniker med ett genuint intresse av utvecklingen inom fastighetsautomation? Är du dessutom redo för nya utmaningar i en nyckelposition på Kieback&Peters där det ger goda möjligheter till utveckling?

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kieback&Peter.

Om företagetKieback&Peter är ett av Europas ledande leverantör inom fastighetsautomation med lång tradition bakom sig. Idag har Kieback&Peter spetskompetens för energieffektiviseringar genom smarta lösningar som fastighetskommunikation med t.ex. BACnet, Lonworks, Enocean, M-bus och Modbus protokoll. Globalt har Kieback&Peter ca 1400 medarbetare och ett stort produktsortiment med över 6000 artiklar såsom ventiler, ställdon, givare, automationscentraler där all tillverkning sker i Tyskland. Kieback&Peter är kända för att med hög kvalitet och ledande teknologi skapa användarvänlighet i komplexa system.

Med tillgång till Kieback&Peters gedigna produktportfölj får du som tekniker stor möjlighet att agera konkurrenskraftigt med kunden i fokus. Detta i en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling.

För mer information om Kieback&Peter, besök https://www.kieback-peter.de/se-sv

ArbetsuppgifterI rollen som tekniker jobbar du främst mot nybyggnationer med driftsättning av styrsystemen inom fastighetsautomation. Dina dagliga rutiner inkluderar löpande felsökning, driftsättning och programmering av styrsystemen för värme och ventilation. Montage av Kieback&Peters produkter så som givare, spjäll- och ventil-ställdon kan förekomma. Du samarbetar dagligen med ansvarig projektledare samt elektriker ute på nybyggnationerna.

Med primärt Malmöregionen som arbetsplats förekommer dagliga resor med tjänstebil.

Formella krav
  • 2-5 års arbetslivserfarenhet som tekniker, gärna inom fastighets/processautomation alternativt inom ventilationsbranschen eller som elektriker
  • Kunskaper i konfigurering
  • Intresse för datorer och nätverksteknik
  • Teknisk utbildning (meriterande)
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
  • Körkort B
Du som söker har ett stort intresse för teknik och en god förståelse för nätverk. Med en "just do it" attityd trivs du med frihet under ansvar i en platt organisation där du är med och påverkar Kieback&Peters utveckling. För att trivas i rollen är du van vid att jobba självständigt med en problemlösningsförmåga och en nyfikenhet som sträcker sig även efter avslutad installation. Du arbetar strukturerat och har en god kommunikationsförmåga så väl mot interna som externa kunder.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmöregionen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, fastighetsautomation, processautomation, PLC, DDC, DUC, nätverksteknik, BACnet, Lonworks, M-Bus, Modbus, konfigurering, Malmö, Skåne, servicetekniker, driftsättare, drifttekniker
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!