Servicecentermedarbetare / Administratör

Servicecentermedarbetare / Administratör

Vill du bli en del av ett härligt team med stort driv och engagemang? Trivs du med administrativa uppgifter och vill lära dig mer om logistikbranschen? Vi söker just nu en motiverad och kommunikativ person till ett stort och väletablerat företag i Malmö med start omgående. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som initialt varar i minst nio månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Schenker. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är en global koncern som arbetar med att leverera logistiktjänster till kunder runt om i världen. Tjänsten är placerad i Malmö där du kommer bli del av ett ambitiöst och drivet team.

ArbetsuppgifterSom Servicecenter-medarbetare ingår du i ett team som tillsammans tillhandahåller deras kunder och vår logistikpartner bästa tänkbara service. I ett högt tempo och med en hög servicenivå agerar du och övriga i teamet en central roll för frågor rörande Parcel International. Utöver externa kunder är du även behjälplig internt, där du delar med dig av din expertis för produkten. Du blir en viktig del av ett internationellt team som har mycket på gång och som alltid strävar efter att ge bästa möjliga service såväl internt som externt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Meriterande om du har erfarenhet från logistikbranschen
  • God system- och datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi tror att du som söker motiveras av att ge förstklassig service, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du föredrar ett arbete med högt tempo och tidspressade situationer påverkar inte kvaliteten i ditt arbete. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, en öppen inställning till andra människor samt uppskattar och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen ser du möjligheter i förändringar, räds inte av utmaningar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: service, administration, administratör, heltid, omgående, Malmö, logistik, logistikbransch, kundtjänst, kundsupport, tull, export, import,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!