Senior konsult till Deloitte Business Process Solutions

Senior konsult till Deloitte Business Process Solutions

Vi i söker dig med 3-4 års erfarenhet av brett ekonomiarbete och vill ta nästa steg i karriären. Deloitte BPS erbjuder dig de bästa förutsättningarna och ständig utveckling!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Deloitte.

Om företagetDeloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper de sina klienter och omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är deras strävan att göra en meningsfull skillnad.
Deloittes affärsområde Business Process Solutions (BPS) är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom hela ekonomifunktionen, såväl interimslösningar som projektstöd och automatisering av ekonomiprocesser, och består idag av ca 170 drivna konsulter i Stockholm, Göteborg och Malmö.
En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Genom Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj får du möjlighet att arbeta med spännande bolag i olika branscher och storlekar. Därtill erbjuds du stor möjlighet till kompetensutbyte mellan affärsområden och kollegor, samt ett tydligt och konkurrenskraftigt utbildningsprogram. Här ingår kurser med fokus på bland annat projektledning, ledarskap och teknisk kompentens, där de lägger stor vikt vid din personliga utveckling. Du har alltid stöd i deras nätverk av hjälpsamma och erfarna kollegor, samtidigt som variationen på uppdrag ger dig en bred kompetens.

ArbetsuppgifterSom anställd på BPS arbetar du inom båda BPS områden (Interim samt Projektstöd), men kan periodvis vara mer aktiv inom ett av dem. Vid interimslösningar täcker du under en övergångsperiod upp en tjänst som redovisningsekonom, controller, redovisningsansvarig, CFO eller liknande. Vid projektstöd hjälper du dina klienter bland annat effektivisering och förbättring av processimplementation och affärssystem. Du arbetar med allt från mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom varierande branscher. Det primära upptagningsområdet för uppdragen är i storstadsregionerna, men uppdrag genomförs även på andra orter och utomlands. Du har alltid Deloitte i ryggen som ett kompetens- och arbetsgivarstöd och du träffar regelbundet kollegor inom BPS för utbildningar samt sociala aktiviteter.

Formella krav
  • Magister- eller masterexamen i ekonomi, gärna med redovisning eller ekonomistyrning som inriktning.
  • 3-4 års erfarenhet av brett ekonomiarbete inom redovisning och ekonomistyrning samt haft ett tydligt avancemang hos tidigare arbetsgivare
  • Då du ska arbeta som konsult är det en stor fördel om du redan idag har erfarenhet från olika branscher och företag. Det är meriterande om du haft ledande befattningar (med eller utan personalansvar) och/eller arbetat i projektledande roller. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet/intresse av Tech då de hjälper sina klienter att automatisera och digitalisera sina ekonomiprocesser.
  • Mycket goda kunskaper i Excel samt affärssystemsvana.
  • Du talar svenska och engelska flytande
För att lyckas och trivas i rollen som konsult inom BPS är ditt intresse för att själv utvecklas och utmanas lika stort som intresset för att utveckla dina klienter. Du är kommunikativ och tydlig i din pedagogik där du visar på en styrka att uttrycka dig i både tal och skrift. Du är övertygande, visar en trygghet i dina klientleveranser samt är en ambassadör för BPS både internt och externt. Vidare har du en hög integritet och vågar ge feedback samt hanterar information på rätt sätt. I rollen som konsult har du också ett starkt teamfokus, en förmåga att leda och utveckla andra samt att du bidrar med nya idéer och proaktiva tillvägagångssätt för att nå högsta möjliga kvalitet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Deloitte.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Deloitte, big 4, consultant, konsult, affärskonsult, managementkonsult, redovisning, controlling, karriär, ekonomikonsult, projektledning, projektledare, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.