Senior IT-konsult med delägarskap / Senior nätverkstekniker

Senior IT-konsult med delägarskap / Senior nätverkstekniker

Har du flerårig erfarenhet av att jobba som konsult inom IT-infrastruktur? Är du redo att ta nästa steg i karriären och arbeta på ett bolag där du får vara med och påverka från start? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos N3x7-it.

Om företagetFöretaget som Bravura rekryterar till är ett nystartat bolag som är i startgroparna för deras utvecklingsresa. Här erbjuds du möjligheten att vara med och bygga företaget från grunden och sätta ramarna för framtida arbete. I rollen blir du en del ledningen och får ett delägarskap i bolaget. Företagets bas är i Malmö men du kommer kunna utgå och arbeta ifrån ditt hem.

ArbetsuppgifterI rollen som senior IT- konsult är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att serva och supportera dina kunder. Du arbetar dels med att driva in nya kunder i företaget och med att supportera de befintliga kunder som du har. Du arbetar i en bred roll och arbetsuppgifter och ärenden kan variera beroende på uppdragstyp och kund. Men rör framförallt IT-infrastruktur så som hantering av server, nätverk och klientdatorer.

Formella krav
  • Erfarenhet av en roll som IT-konsult mot mindre och medelstora bolag
  • Erfarenhet av att arbetat i en bred roll inom IT-infrastruktur
  • Körkort
För att passa in i denna rollen har du en naturlig fallenhet för att bygga en relation till andra. Du visar stort intresse för andra och andras perspektiv och är en god lyssnare. Du har kunden i fokus och anstränger dig för att hjälpa andra och levererar lösningar. Du har en god problemlösningsförmåga och tillvägagångsätt och inställning till att lösa det problem som du står inför. Du har även ett intresse för affären och en förmåga att förstå affärsmässiga principer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skåne, utgår från hemmet
Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: drift-och supporttekniker, infrastrukturkonsult, infrastruktur, drifttekniker, supporttekniker, support, IT, Azure, Office 365, Active Directory, Citrix, heltid, Malmö, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!