Sales Representative C&I till Eaton

Sales Representative C&I till Eaton

Har du ett tekniskt intresse med erfarenhet av försäljning? Söker du därtill en roll där du får möjligheten att besöka kunder runtom i hela Sverige? Hos Eaton får du tillsammans med likasinnade kollegor arbeta med energieffektiva lösningar med målet att bli ledande inom branschen.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eaton.

Om företagetEaton är ett mångsidigt företag inom krafthantering. De levererar energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. De är tekniskt ledande på den globala marknaden. Utbudet av tjänster och produkter är stort, allt från elektriska produkter och system till hydrauliska och tryckluftsbaserade system för kommersiell och militär användning. Alla tjänster och produkter är utformade för att ge bättre prestanda, effektivare energiförbrukning och ökad säkerhet. 2020 hade Eaton globalt en omsättning på 21,6 miljarder dollar, ca 100 000 anställda och säljer produkter till kunder i över 175 länder.

ArbetsuppgifterI rollen som Säljare för C&I (Commercial & Industry) ansvarar du för att utveckla affärsområdet för Kommersiella & Industriella Byggnader och Fastigheter. Du tillhör ett team på fyra säljare som tillsammans bearbetar marknaden i hela Sverige. Du arbetar med befintliga kunder samt att hitta nya. Du tar ett helhetsanssvar från första kundkontakt till dess att kontrakt är påskrivet. Du får tillsammans med kunden och våra tekniska experter ta fram bästa möjliga lösning för kunden. Exempel på sådana lösningar är elcentraler, ställverk & elsystem och deras delkomponenter. När kontrakt har signerats lämnas affären över till en annan del av organisationen för leverans av teknisk lösning. Uppföljning med kunden och kundnöjdhet är också ett ansvarsområde. De nyckeltal som du följs upp på är:
  • Avslutsprocent
  • Bokningsprocent
  • Medelaffären i Kr
  • Säljcykelns längd
Då Eaton bearbetar hela Sverige, behöver du ha möjlighet att resa runt i Sverige, framförallt mellan Södra Sverige och Stockholm. Ditt hemkontor är antingen i Arlöv eller Kista, men du bör också vara bekväm i att arbeta på distans och sälja via digitala kanaler och telefon.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av försäljningsprocesser från teknikbolag, gärna inom El & Energi
  • Erfarenhet av att sälja tekniska lösningar
  • God systemvana, gärna av CRM 360
  • Erfarenhet av kontrakt- & avtalsskrivning, förhandling samt att skapa och hålla presentationer
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • B-körkort
För tjänsten som Sales Representative söker vi en trygg och modig individ som trivs både med att arbeta självständigt, problemlösningsorienterat och måldrivet. Du tycker om sociala sammanhang och att vara i centrum. Du gillar att sälja och drivs i en kontext där du dagligen får samarbeta med andra samt ha sociala kontakter. Därtill tror vi även att du har ett starkt teknikintresse.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kista eller Arlöv
Lön: Enligt överenskommelse

Vi ser fram emot din ansökan med personligt brev och CV på engelska.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, account manager, teknisk säljare, account, företag, försäljning, teknik, energi, el, eaton, sverige, arlöv, stockholm, heltid, rekrytering, sales representative, sales engineer
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!