Sales Development Manager

Sales Development Manager

Har du tidigare erfarenhet av att supportera andra och inom forndonsbranschen? Är du dessutom kommunikativ och gillar att lösa problem? I denna roll erbjuds du möjligheten att ta stort ansvar i en utvecklande och omväxlande miljö.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kalmar.

Om företagetKalmar är en del av Cargotec och erbjuder lösningar och tjänster för materialhantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Företaget är världsledande inom terminalautomation och energieffektiv containerhantering och var fjärde container runt om i världen hanteras av ett Kalmar fordon. Med dess omfattande produktportfölj, globala servicenätverk och lösningar för smidig integrering av terminalprocesser ökar Kalmar effektiviteten i kunds godshantering. Hos Kalmar erbjuds du en arbetsplats med ett utvecklande och självständigt arbete där du får arbeta med olika typer av människor och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och värdesätter medarbetare som tar egna initiativ.

ArbetsuppgifterSom Sales Development Manager ansvarar du för Kalmars avdelning för begagnade maskiner och kortfristiga kontrakt. Ditt huvudsakliga ansvar är att stötta teamet för sälj med begagnade maskiner och beräkningar. Därtill arbetar du proaktivt med Kalmars befintliga kontrakt och planerar retur av maskiner. Slutligen arbetar du även med att utveckla Kalmars processer tillsammans med andra centrala avdelningar och du har ett ansvar för att inspektera verkstaden och maskiner för att förbättra dess kvalité.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 3-5 års erfarenhet från liknande roll inom liknande bransch
  • Relevant eftergymnasial utbildning alternativ arbetslivserfarenhet
  • Teknisk förståelse och intresse
  • Mycket god datavana och kunskap i Excel
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Din styrka ligger i att hjälpa andra och du trivs i en stöttande roll där du får ge service till andra. Du motiveras av att lösa andras problem, att stötta dina kollegor på olika områden och anstränger dig för att leverera lösningar som underlättar för andra. Vidare har du en analytisk förmåga där du kan tänka abstrakt och komplext inom det ekonomiska och tekniska området. Du är även nytänkande, letar efter nya tillvägagångsätt och tycker om att testa nya idéer. Slutligen motiveras du av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Finns möjlighet att jobba i Stockholm, Göteborg och Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Innesäljare, Sales development Manager, säljare, Stockholm, Göteborg, Malmö, maskiner
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!