Säljsupport / Säljadministratör / Orderadministratör

Säljsupport / Säljadministratör / Orderadministratör

Är du en noggrann person som trivs i en administrativ roll där ingen dag är den andra lik? Har du en ekonomisk förståelse och tycker om att ha varierande arbetsuppgifter? Vi söker dig som vill arbeta som säljsupport på heltid hos ett spännande företag i Malmö!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetDet är ett börsnoterat företag som är ledande inom stålbranschen. De producerar och säljer stål till företagskunder inom tillverknings- och byggindustrin. Medarbetarna har gedigen kompetens och ger förstklassig service inom området. Huvudkontoret finns i Malmö, men företaget har även verksamhet i Norrköping, Stockholm, Göteborg och Sundsvall. I dagsläget är de totalt ca 240 anställda varav ca 50 anställda utgår från Malmö.

ArbetsuppgifterSom säljsupport har du nära kontakt med främst företagets säljavdelning men även ekonomiavdelning och stöttar upp med olika administrativa arbetsuppgifter. Du arbetar främst med fakturering genom matchning av fakturor mot försäljnings- och inköpsorder. Vidare arbetar du med ankomstregistrering av inkommande leverantörsfakturor och hantering av reklamationer, certifikat och krediteringar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen är att stötta företagets växel genom att ta emot telefonsamtal från kunder i receptionen.

Här blir du del av ett härligt och ambitiöst team på fem personer som drivs av att leverera god service inom organisationen.

Formella krav
  • Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med administrativa uppgifter, som t.ex. orderadministration, fakturering eller reklamationer
  • Erfarenhet av serviceyrken (meriterande)
  • Eftergymnasial utbildning (inom ekonomi eller administration är meriterande)
  • God dator och systemvana
  • God förmåga i tal och skrift, på både svenska och engelska
Som säljsupport arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Eftersom du kommer arbeta mycket med siffror och ha tät kontakt med både säljavdelning och ekonomiavdelning är det viktigt att du är noggrann och har ett öga för detaljer. Då arbetsuppgifterna är varierande från dag till dag har du förmågan att prioritera samt anpassa dig efter hur arbetet utvecklar sig. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och tvekar inte att ställa upp för att stötta andra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljsupport, administration, ekonomi, fakturor, order, varierande arbetsuppgifter, service, stål, administratör, Office-paketet, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!