Säljsupport / Orderadministratör / Ekonomiadministratör

Säljsupport / Orderadministratör / Ekonomiadministratör

Söker du sommarjobb och trivs i en administrativ roll där ingen dag är den andra lik? Har du en ekonomisk förståelse och tycker om att ha varierande arbetsuppgifter? Vi söker dig som vill arbeta som säljsupport på heltid under sommaren hos ett spännande företag i Malmö!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar från vecka 27 till 32. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företagetDet är ett börsnoterat företag som är ledande inom stålbranschen. De producerar och säljer stål till företagskunder inom tillverknings- och byggindustrin. Medarbetarna har gedigen kompetens och ger förstklassig service inom området. Huvudkontoret finns i Malmö, men företaget har även verksamhet i Norrköping, Stockholm, Göteborg och Sundsvall. I dagsläget är de totalt ca 240 anställda varav ca 50 anställda utgår från Malmö.

ArbetsuppgifterSom säljsupport har du nära kontakt med företagets säljavdelning och ekonomiavdelning samt stöttar upp med olika administrativa arbetsuppgifter. Du arbetar med ankomstregistrering av inkommande leverantörsfakturor och hantering av in- och utbetalningar. Andra arbetsuppgifter som förekommer i rollen är matchning av fakturor mot försäljnings- och inköpsorder.

Här blir du del av ett härligt och ambitiöst team som drivs av att leverera god service inom organisationen.

Formella krav
  • Pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med administrativa uppgifter (meriterande)
  • God dator och systemvana
  • God förmåga i tal och skrift, på både svenska och engelska
Som säljsupport arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Eftersom du kommer arbeta mycket med siffror och ha tät kontakt med både säljavdelning och ekonomiavdelning är det viktigt att du är noggrann samt har ett öga för detaljer. Då arbetsuppgifterna är varierande från dag till dag har du förmågan att prioritera samt anpassa dig efter hur arbetet utvecklar sig. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och tvekar inte att ställa upp för att stötta andra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Juli
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljsupport, administration, ekonomi, fakturor, order, varierande arbetsuppgifter, service, stål, administratör, Office-paketet, sommarjobb, sommar, student, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!