Säljchef/ Sales Manager / Säljledare

Säljchef/ Sales Manager / Säljledare

Vill du utmana dig själv och ta nästa steg i karriären? Är du en säljchef som drivs av att leda samtidigt som du vill arbeta operativt? Vi söker åt Ricoh dig som vill ta nästa steg och växa inom Rocohs SMB kanal.

Om företagetRicoh är ett globalt industriledande företag som specialiserar sig på kontorsmarknaden och marknaden för grafisk kommunikation. Ricoh erbjuder produkter för bildhantering, industriprodukter, lösningar för nätverkssystem, grafiska kommunikationslösningar, tjänster för dokumenthantering och IT.

ArbetsuppgifterDu kommer att vara en säljande säljchef som ansvarar för SMB teamet (Small Medium Business) i Malmö som idag består av 4 stycken säljare med planer på att utöka. Utöver att driva din egna försäljning så håller du i startmöte varje vacka, mäter veckan som varit både individuellt och på teamnivå, har sambesök, driver lokala event, ansvarar för att information sprids,budgetansvar och tar ett övergripande ansvar för kontoret i stort där du även har Site Manager ansvar. Du styr även upp sociala bitar och ser till att gemenskapen och trivseln fortsätter att vara stor.

Formella krav
  • Bakgrund från IT branschen
  • Erfarenhet av personalansvar (3-5 år)
  • Arbetat med B2B försäljning
  • Erfarenhet av CRM system
  • Vana vid att arbeta KPI styrt
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • B körkort
Utöver ovan nämnda krav ser vi att du är stark i de relationsskapande delarna och drivs av att skapa nätverk. Du är en ödmjuk lagspelare som älskar att driva och inspirera dina medarbetare. Förhandling är något du är van vid tävlingsinstinkten är något som är en framgångsfaktor för dig.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Ricoh.

Start: Januari med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Malmö
Lön: Enligt ÖK.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljchef, manager, sales, sales manager, SMB, Malmö, Ricoh, Bravura, försäljning, team leader, ledare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.