Säljare / Key Account Manager till Next-IT

Säljare / Key Account Manager till Next-IT

Går du i tankarna att starta eget och har tidigare erfarenhet som säljare inom B2B och arbetat med tjänsteförsäljning? Vill du vara en del av en av Sveriges snabbast växande IT-leverantörer där du får möjlighet att påverka och på sikt bli delägare? Då är detta rätt tjänst för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Next-IT.

Om företaget

Next-IT är en av Sveriges snabbast växande IT-leverantörer. Next-IT är ett IT-bolag som har många visioner och idéer om hur man kan hantera IT effektivare och på så sätt få bättre hållbarhet, lägre kostnader och framför allt högre servicenivå. Next-IT erbjuder marknaden en personlig service med förenklade koncept. De har en avtalsmodell enligt konceptet ”Keep IT simple” som ger kunden en effektiv och personlig helhetsleverans som är enkel att budgetera.
Företaget vill skapa en företagskultur där man satsar på medarbetarnas personliga utveckling, uppmuntrar till innovation och där balans mellan arbetstid och fritid prioriteras.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare arbetar du med fokus på tjänsteförsäljning och ansvarar främst för att bygga upp en kundbas genom att vara ute på fältet, men även förvalta befintliga kunder. Du kommer i kontakt med företag i olika storlekar och ansvarar för affären från start till slut, vilket innebär att du självständigt prospekterar och bokar möten hos kunderna. Du ska förvalta och bygga långsiktiga relationer och har möjligheten att forma samt skapa dina egna rutiner och strategier. Du kommer även ta del av uppbyggnaden av företaget och kan behöva hugga in där det behövs, varav du tillsammans med dina kollegor driver företaget framåt.

Vidare får du en spännande möjlighet att vara delaktig i att utveckla företaget tillsammans med tre andra och på sikt bli delägare i företaget. Du kommer bli del av ett litet sammansvetsat team som värnar om samarbete och trivsel på arbetsplatsen.

* Nykundsbearbetning
* Förvalta befintliga kunder
* Fakturering
* Orderhantering

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning
* Några års arbetslivserfarenhet av tjänsteförsäljning
* Arbetslivserfarenhet med sälj inom IT är meriterande
* Egen befintlig kundbas är meriterande
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl skift
* B-körkort och tillgång till bil

För att trivas i rollen som säljare har du en affärsmässig förståelse och drivs av att göra karriär varpå du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem. Vidare motiveras du av att sätta igång projekt och uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Du har förmågan att övertyga och sälja in idéer till andra. Du har en fallenhet för att skapa och förvalta relationer. Därtill har du självförtroende i kontakten med nya personer. Du är en person som är socialt säker och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för kundens verksamhet. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse (fast + provisionslön)

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, tjänsteförsäljare, account manager, key account manager, försäljning, sälj, startup, företag, B2B, tjänsteförsäljning, delägare, företag, affärsutveckling, heltid, Malmö, Skåne

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.