Säljare / Innesäljare till Nordic Truckcenter

Säljare / Innesäljare till Nordic Truckcenter

Är du driven och hungrig säljare? Har du ett intresse för teknik och fordon? Vi söker dig som vill vara en del av Nordic Truckcenter som präglas av entreprenörskap och familjekänsla.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nordic Truckcenter.

Om företagetNordic Truckcenter är generalagent för DAF Trucks i Sverige och återförsäljare av Iveco i Malmö. Vi är välkända för att kunna förse våra kunder med den optimala lösningen för deras transportbehov. Nordic Truckcenter kan erbjuda alla typer av konfigureringar för nya och begagnade transportfordon med enastående leasing- och finansieringslösningar. Tillsammans med våra servicepartners tillhandahåller Nordic Truckcenter den optimala servicen för DAF Trucks i hela Sverige samt Iveco i Malmöområdet.

ArbetsuppgifterI rollen som innesäljare arbetar du på Nordic Truckcenters kontor i Malmö och ansvarar för försäljningen av transportbilar från Iveco. Du ansvarar för att ge bra service och försäljning till de inkommande kunderna. Detta är en perfekt roll för dig som vill bli en duktig säljare och vill göra goda resultat. Du kommer få en gedigen introduktion till produktsortimentet för att kunna lyckas i din försäljning. Vi söker dig som är ute efter nya utmaningar och vill vara en del av ett team som präglas av entreprenörskap.

Formella krav
  • 1-2 års erfarenhet av B2B försäljning
  • Intresse för teknik och fordon
I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Eftersom ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. När du säljer är du övertygande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika produkt kan åstadkomma för kunden.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!