Säljare / Account Manager till ett startup-bolag

Säljare / Account Manager till ett startup-bolag

Har du tidigare erfarenhet som säljare inom B2B och arbetat med tjänsteförsäljning? Brinner du för att bygga långsiktiga relationer och lockas av att vara en del av ett spännande startup-bolag där du får möjlighet att påverka? Då är detta rätt tjänst för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget är ett IT-bolag som har många visioner och idéer om hur man kan hantera IT effektivare och på så sätt få bättre hållbarhet, lägre kostnader och framför allt högre servicenivå. Företaget vill skapa en företagskultur där man satsar på medarbetarnas personliga utveckling, uppmuntrar till innovation och där balans mellan arbetstid och fritid prioriteras.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare arbetar du med fokus på tjänsteförsäljning och ansvarar initialt för att bygga upp en kundbas genom att vara ute på fältet. Du kommer i kontakt med företag i olika storlekar och ansvarar för affären från ax till limpa vilket innebär att du självständigt prospekterar och bokar möten hos kunderna. Du ska bygga långsiktiga relationer och har möjligheten att forma samt skapa dina egna rutiner och strategier, det är lite som att driva ditt eget företag i företaget!

Vidare får du en spännande möjlighet att vara delaktig i att utveckla företaget tillsammans med två andra och på sikt ta dig an ett större ansvar och förvalta kunderna.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet av tjänsteförsäljning
  • Goda datakunskaper
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skift
  • Körkort
För att trivas i rollen som säljare är du en doer och tar ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Som person är du nyfiken och uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. När du är ute hos kund är du övertygande samt har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för kundens verksamhet. Du trivs med att prata med kunder och motiveras av att ge förstklassig service. Det visar du med din förmåga att jobba rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra för kunden. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse (fast+provision)

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, account manager, försäljning, sälj, startup, företag, B2B, tjänsteförsäljning, affärsutveckling, heltid, Malmö, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!