Säkerhetstekniker / Junior tekniker

Säkerhetstekniker / Junior tekniker

Har du ett tekniskt intresse och trivs med att självständigt få arbeta med varierande arbetsuppgifter? Trivs du med att ta eget ansvar och använda din tekniska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Vi söker just nu en händig servicetekniker till Säkerhetsteknik Örestad i Malmö.

Om företagetSäkerhetsteknik i Örestad AB är en leverantör av säkerhetslösningar som hjälper till att säkerställa sina kunders intressen. Företagets affärsidé är att leverera produkter & tjänster till företag med behov av olika säkerhetslösningar med hög service och kvalité. Säkerhetsteknik AB åtagande sträcker sig från projektering till färdig lösning där deras löpande service tar vid.

ArbetsuppgifterI rollen som Servicetekniker för Säkerhetsteknik AB arbetar du främst med olika passagesystem och larmrelaterade ärenden. Det berör allt från porttelefoner till mindre åtgärder såsom säkringar, enklare sladdbyte eller mätning av strömstyrka. Huvudsyftet är åtgärda kundens felanmälan vilket inkluderar allt från service, reparationer till felsökningar. Rollen kräver således en teknisk förståelse där viss programmering, installation och driftsättning förekommer. Därtill förekommer även enklare administrativa kringuppgifter. Rollen innefattar mycket frihet under ansvar och arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Du utgår hemifrån och kör ut till olika kunder i regionen med hjälp av ett mobilt ärendesystem.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning med inriktning El/Data/IT
  • Arbetslivserfarenhet inom larm, passage, fiber eller tele (meriterande)
  • Erfarenhet av svagström (meriterande)
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att personen som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera sin dag och driva sina arbetsuppgifter framåt. Du som person ska vara initiativrik, lösningsorienterad och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna åtgärda ärendena. Därtill är du även en person som är teknisk och trivs med att "mecka". Det förekommer mycket kundkontakt vilket innebär att du gärna har en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service. Rollen möjliggör varierade arbetsuppgifter vilket innebär att du som person gärna är flexibel och proaktivt tänkande.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Säkerhetsteknik i Örestad.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, tekniker, teknik, el, elektronik, , heltid, Malmö, underhåll, reparation, mekaniker, underhållsmekaniker, reparatör, installation, larm, passagesystem, porttelefon, service, fälttekniker, fiber, tele, data, säkerhet, säkerhetstekniker
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.