Resande produktutbildare / fältsäljare till Graco Inc

Resande produktutbildare / fältsäljare till Graco Inc

Trivs du med mycket eget ansvar och uppskattar flexibla arbetstider? Detta är tjänsten för dig med ett teknik- och produktintresse som trivs i en social roll där du får resa mycket i jobbet. Hos Graco erbjuds du en flexibel och varierande arbetsroll där du utgår från ditt hemmakontor och har Skandinavien som arbetsplats.

Om företagetGraco Inc grundades av två bröder i USA år 1926 och är idag börsnoterat och världsledande på området system och komponenter för vätskehantering. Graco tillhandahåller utrustning för lackering, rostskyddsmålning, färgcirkulation, smörjning, och tätningsmedels- och limapplicering tillsammans med sprututrustning för yrkesmåleribranschen. Den skandinaviska marknaden som tillhör EMEA-området har sitt huvudkontor i Belgien. Graco Scandinavia utgörs främst av affärsområdet Contractor & End User Department (CED) där slutanvändaren är personer inom yrkesmåleribranschen. Graco har nära samarbete med kvalificerade distributörer som i sin tur har ett nätverk med återförsäljare vilka säljer Gracos produkter.

Graco tillämpar en home-office lösning vilket innebär att du får ett hemmakontor installerat med skrivbord, dator, telefon och övrigt kontorsmaterial. Du får även tjänstebil och ett lager av demoprodukter för att kunna utföra ditt jobb.

ArbetsuppgifterI rollen har du Skandinavien som arbetsplats men utgår från ditt hemmakontor i ditt dagliga arbete. Tillsammans med din svenska kollega ansvarar ni för att upprätthålla företagssynlighet och kontakt vid branschmässor och besök samt demonstrera produktanvändning och delge produktkunskap. Du ansvarar för att återförsäljarna har rätt produkter i butiken och att personalen vet hur de ska sälja produkterna. Du har kontakt med materialtillverkare för att säkerställa att exempelvis färger och andra vätskor passar för Gracos maskiner/produkter. Inledningsvis arbetar du tillsammans med din kollega men övergår sedan till att planera din arbetstid själv. Du är på resande fot ungefär 3-4 dagar i veckan och sover borta cirka 2-3 nätter i veckan. Vidare har du cirka en dag hemma på ditt kontor som du ägnar åt administrativt arbete i form av planering av kommande resor och besök, reseräkningar samt annan administrering i CRM-systemet.

Formella krav
  • Relevant arbetslivserfarenhet och/eller branschvana inom exempelvis måleribranschen eller liknande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med kunskaper i danska
  • Meriterande med erfarenhet av arbete i affärssystem
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlighet. Vi tror att du är en person som vill ta ansvar för ditt eget arbete och driva det självständigt framåt. Du är duktig på att prioritera och strukturera dina dagar och har förmågan att ta egna initiativ. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt.
Vidare har du en god social och kommunikativ förmåga och är duktig på att bygga och utveckla långsiktiga relationer. Du tycker om att ha många kontaktytor och du räds inte för att ta första steget till ett samtal.
I och med att du är på resande fot större delen av arbetet är du en flexibel person som har enkelt att anpassa dig till nya situationer.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Graco Inc.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Flexibelt, men med fördel i södra Sverige
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: retail, produktutveckling, utbildning, demonstrationer, måleri, fältsäljare, utesäljare, sales, service, Skandinavien,, eventsäljare, butiksdemonstratör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.