Resande Montör

Resande Montör

Är du flexibel, samarbetsvillig och gillar jobba i team? Tycker du att det är kul med tekniska arbeten, gillar att mecka och har en positiv inställning till jobbet? Då kan du vara rätt person för tjänsten som resande montör till Kranpunktens kontor i Malmö.

Om företagetFöretaget är en ledande specialist inom lyftmaskiner i Norden. De riktar sig mot bygg- och industribranschen då de förser sina kunder med lyftkraft, truckar och ställningar. Denna tjänst utgår från kontoret i Malmö. Här blir du en del av en trevlig gemenskap där flexibilitet och hjälpa varandra andan är stor.

ArbetsuppgifterDu kommer att utgå från kontoret i Förslöv där du och en kollega hämtar upp en av Kranpunktens servicebilar. Därefter kommer du och kollegan vara ute på uppdrag i södra Sverige hos kunderdär du kommer montera och demontera bygghissar och klätterställningar. Du kommer att göra lättare felsökningar, service, underhåll på Kranpunktens ABs maskiner samt svara på tekniska frågor från kunder och operatörer. Du kommer även hjälpa till med problemlösning på uthyrda maskiner. Det förekommer en hel del resande i jobbet och i några fall varje månad övernattningar.

Formella krav
  • Tekniskt intresse
  • Körkort
  • Kunskaper om el (meriterande)
  • Truckkort( meriterande)
  • Svenska/ Engelska
Utöver ovan nämnda krav så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är positiv, flexibel, driftig och lösningsorienterad.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Montör, mecka, el, lyft, fysiskt arbete, Malmö, jobb, Kranpunkten
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.