Reparatör till Kranpunkten

Reparatör till Kranpunkten

Har du ett genuint intresse för maskiner och trivs du med varierande arbetsuppgifter? Har du tidigare arbetslivserfarenhet av att utföra service, underhåll och reparationer samt har en teknisk bakgrund? Ta chansen och sök tjänsten som reparatör hos Kranpunkten i Malmö redan idag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Kranpunkten AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Kranpunkten AB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetKranpunkten AB är specialister inom lyftmaskiner till bygg och industri, med uthyrningsverksamhet etablerad i hela Skandinavien. I deras maskinpark har de cirka 4000 maskiner som från och med 2020 helt ska ställas om till förnybar och fossilfritt drivmedel. Kranpunkten är sedan flera år tillbaka certifierande enligt miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöstandard. Företaget ser sina medarbetare som sin viktigaste resurs och erbjuder karriärmässiga utvecklingsmöjligheter och kompetensförsörjning.

ArbetsuppgifterI rollen som reparatör har du en växlande vardag där du ansvarar för att funktionstesta, reparera och serva företagets maskiner och liftar. Maskinerna kan variera från att vara mindre saxliftar till stora bomliftar, teleskoplastare och hjullastare. Du ansvarar för att kvalitetssäkra ditt utförda arbete genom egenkontroll och dokumentation.

Du arbetar på Kranpunktens depå i Malmö där du blir en del av ett sammansvetsat team med hög kompetens som tillför positiv energi.
  • Funktionstesta, reparera och serva företagets maskiner och liftar
  • Kvalitetssäkra arbetet genom egenkontroll och dokumentation
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom teknik eller fordon
  • Arbetslivserfarenhet av motsvarande roll, exempelvis last- och/eller bilmekaniker
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • El, motor eller hydralikkunskap (meriterande)
Utöver ovan nämnda krav så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är positiv, flexibel, driftig och lösningsorienterad. I rollen förväntas du ta ansvar och ett stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt samt har förmågan att hålla och skapa struktur. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Reparatör, tekniker, service, underhåll, reparationer, kund, mekanik, ellära, el, hydraulik, liftar, hissar, maskiner, bygg, industri, fallskydd, liftkort, Malmö, Skåne, Förslöv, Kranpunkten
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!