Rekryterare / Recruiter

Rekryterare / Recruiter

Vill du skapa skillnad för både företag och människor och göra framgångsrika rekryteringar? Sätter du upp höga mål för dig själv och motiveras av möjligheten att utvecklas i rollen som rekryterare? Då kan nästa steg i din karriär vara som Rekryterare hos Bravura.

Om företaget
Bravura är ett rekryterings- och bemanningsföretag där vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat.

Om tjänsten
Som rekryterare driver du rekryteringsuppdrag till Bravuras kunder i tjänstemannaområdet inom områdena IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. Du har eget ansvar för hela rekryteringsprocessen vilket innefattar möte hos kund för kravprofil, annonsering, CV-urval, search, intervjuer, referenstagning och avtalsskrivning. I rollen driver du flera rekryteringsprocesser parallellt och arbetar även med merförsäljning och kundrelationer i nära samarbete med säljavdelningen.

I ditt team ingår flera rekryterare, rekryteringsassistenter samt en rekryteringsansvarig. I rollen får du en grundläggande utbildning som behandlar bland annat rekrytering, affären och branschen. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och Bravuras utveckling. Genom Bravuras Recruiter Program kommer du få rätt förutsättningar att lyckas i rollen som rekryterare.
 • Ansvar över dina egna rekryteringsprocesser
 • Arbeta nära sälj och tillsammans driver kundrelationer framåt
 • Du börjar tjänsten i Recruiter Program som ger dig rätt förutsättningar för att lyckas i rollen som rekryterare
  Utbildning, erfarenheter och personliga egenskaper
  • Akademisk examen
   • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
   • Meriterande med erfarenheter från en roll som inneburit kundrelationer, service och försäljning
   I rollen som rekryterare pratar du med många kunder och kandidater dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Detta då vi på Bravura samarbetar mycket över avdelningar. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt. Som person är du är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären.
    Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig erfarenhet från branschen. I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!

    Övrig information
    Start: 31/10
    Plats: Malmö
    Lön: Fast lön + rörlig provision

    Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

    Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

    Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

    Välkommen med din ansökan!
    Mer info
    Område Malmö stad
    Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
    Typ av anställning Heltid
    Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (19 dagar kvar)

    Om arbetsgivaren

    Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag för företag som vill hitta Next Gen Professionals - det vill säga talanger i början av karriären. Vi är nästan alltid på jakt efter nya medarbetare till våra roller inom försäljning och rekrytering. Emellanåt har vi även vakanser inom våra supporterande funktioner. Vill du vara med på en spännande resa och skapa skillnad för både företag och människor? Välkommen till Bravura!