Rekryterare/Junior Rekryteringskonsult

Rekryterare/Junior Rekryteringskonsult

Om företaget
Bravura är ett rekryterings- och bemanningsföretag som utsetts till Gasellföretag sex gånger och vi fortsätter nu vår expansiva tillväxt. Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Arbetsuppgifter
Som rekryterare driver du rekryteringsuppdrag till Bravuras kunder inom tjänstemannaområdet. Du har eget ansvar för hela rekryteringsprocessen vilket innefattar möte hos kund för kravprofil, annonsering, CV-urval, search, intervjuer, referenstagning och avtalsskrivning. I rollen driver du flera rekryteringsprocesser parallellt och arbetar även med merförsäljning och kundrelationer i nära samarbete med vår försäljningsavdelning.

I ditt team ingår flera rekryterare, rekryteringsassistenter samt en rekryteringsansvarig. I rollen får du en grundläggande utbildning som behandlar bland annat rekrytering, affären och branschen. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och Bravuras utveckling. Vi arbetar med kompetensbaserat urval för en mer fördomsfri rekrytering.

Utbildning, erfarenheter och personliga egenskaper
  * Akademisk examen
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
  • Meriterande med erfarenheter från en roll som inneburit kundrelationer, service och försäljning
  Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.

  Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig erfarenhet från branschen. I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!

  Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

  Övrig information
  Start: Augusti/September
  Plats: Malmö
  Lön: Fast + Provision enligt överenskommelse

  Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

  Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

  Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, <a href='mailto:info@bravura.se'>info@bravura.se</a> eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

  Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Malmö stad
  Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 20 sept 2022 (32 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag för företag som vill hitta Next Gen Professionals - det vill säga talanger i början av karriären. Vi är nästan alltid på jakt efter nya medarbetare till våra roller inom försäljning och rekrytering. Emellanåt har vi även vakanser inom våra supporterande funktioner. Vill du vara med på en spännande resa och skapa skillnad för både företag och människor? Välkommen till Bravura!