Redovisningskonsult / Redovisningsekonom

Redovisningskonsult / Redovisningsekonom

Vi söker ansvarsfull redovisningskonsult till växande bolag där du får goda möjligheter att utvecklas inom redovisning.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Marredo har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Marredo en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetMarredo är en konsultbyrå inom redovisning som har funnits sedan 1992, företaget har sedan dess vuxit och är idag 14 anställda som sitter i moderna lokaler i Löddeköpinge. Marredo skapar en effektiv administration av sina kunders ekonomi och drivs med god förståelse för hur viktig roll IT spelar i detta. Stämningen på kontoret är en bra blandning mellan det professionella och familjära och medarbetare i ett brett åldersspann där det är lätt att trivas.

ArbetsuppgifterDu kommer att arbeta brett där du får stort ansvar för dina kunder i alla olika branscher. Detta innebär att du har en dialog med kunderna och sköter allt från ax till limpa. I detta ingår löpande redovisning, dokumentation, kundkontakt, bokslut och i takt med att tryggheten i rollen växer även årsredovisningar. Arbetet präglas av personlig service, digitalisering och rådgivning. Marredo har en tydlig förväntansnivå på sina anställda där rätt inställning och kvalitet i arbetet kommer ge dig goda möjligheter att utvecklas.

Formella krav
  • Relevant akademisk utbildning eller liknande erfarenhet från arbetslivet.
  • Några års erfarenhet från brett redovisningsarbete
  • Erfarenhet från bokslut
  • Kunskap om lönesystem (meriterande)
  • Mycket god datorvana och ett tekniskt intresse
  • Erfarenhet från affärssystem ( Fortnox)
  • Svenska/ Engelska
Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du är noggrann, strukturerad, effektiv och vara bekväm med ansvar. Du är en prestigelös lagspelare som hjälper till där det behövs och du trivs i en familjär arbetsmiljö. Att kunna stå för sitt arbete och känna stolthet i det du gör är viktigt för dig.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Löddeköpinge
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonom, ekonomi, redovisnings, redovisningsekonom, redovisningskonsult, ekonomikonsult, jobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.