Redovisningsekonom till Marredo

Redovisningsekonom till Marredo

Har du erfarenhet av brett redovisningsarbete och söker en möjlighet att vidareutvecklas hos en växande och familjär redovisningsbyrå? Marredo i Löddeköpinge söker nu till ett längre konsultuppdrag en redovisningsekonom.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 8 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Marredo. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetMarredo är en konsultbyrå inom redovisning som har funnits sedan 1992, företaget har sedan dess vuxit och är idag 17 anställda som sitter i moderna lokaler i Löddeköpinge. Marredo skapar en effektiv administration av sina kunders ekonomi och drivs med god förståelse för hur viktig roll IT spelar i detta. Stämningen på kontoret är en bra blandning mellan det professionella och familjära.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningskonsult hos Marredo kommer du att arbeta med kunder av varierande storlek och branscher. Du arbetar brett med redovisning och sköter självständigt dina kunduppdrag, från ax till limpa. Du förväntas vara självgående i löpande redovisning och månadsavstämningar. I detta arbete innefattas löpande redovisning, bokslut, dokumentation och kundkontakt. Arbetet präglas av personlig service, digitalisering och rådgivning.

Marredo har en tydlig förväntansnivå på sina anställda där rätt inställning och kvalitet i arbetet kommer ge dig goda möjligheter att växa och utvecklas inom redovisningsområdet.

Formella krav
  • Erfarenhet av brett och löpande redovisningsarbete
  • Erfarenhet av månadsavstämningar
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
  • God data- och systemvana
  • Erfarenhet och arbete i Fortnox är meriterande
Då det är viktigt att allt ekonomiskt underlag blir rätt mot kund söker vi dig som är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har eget ansvar för dina kunder och det är därför viktigt att du trivs i en självgående roll där du har både affären och relationen i fokus. Att kunna stå för sitt arbete och känna stolthet i det du gör är viktigt för dig. För att trivas på Marredo är du som söker en prestigelös lagspelare som hjälper till där det behövs.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Löddeköpinge
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, redovisningskonsult, ekonomi, ekonom, löpande bokföring, Fortnox, Skåne, Löddeköpinge
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!