Redovisningsekonom / Redovisningskonsult till Sigma Connectivity

Redovisningsekonom / Redovisningskonsult till Sigma Connectivity

Har du erfarenhet och god kunskap av löpande redovisning och månadsbokslut? Har du som mål att arbeta i en rolig expansiv organisation med en internationell prägel och engagerade kollegor? Vi söker nu efter en erfaren Redovisningsekonom till Sigma Connectivity i Lund.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar minst 10 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Sigma Connectivity Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetSigma Connectivity arbetar med världsledande varumärken och kunder. Företagets arbetsmiljö beskrivs bäst som kreativ där alla människor behandlas som individer men medarbetarna tänker och fungerar alltid som ett team. Teamen arbetar mestadels från huvudkontoret i Lund men de har också kontor i andra delar av världen.

Sigma Connectivity har behov att förstärka ekonomiavdelningen med en Redovisningskonom. Uppdraget sträcker sig initialt över 10 månader.

ArbetsuppgifterI rollen som Redovisningsekonom arbetar du huvudsakligen med löpande redovisning och månadsbokslut. Arbetet karakteriseras av ett nära samarbete där alla stöttar och hjälper varandra vid behov. Dina idéer och tankar på olika förbättringar av processer och det löpande arbetet värderas väldigt högt.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter
 • Löpande redovisning
 • Månads- och årsbokslut
 • Rapportering av moms, skatter och avgifter
 • Balanskontoavstämning
 • Stötta Redovisningschefen med underlag till årsredovisning och deklaration
 • Deltagande i projekt för att förbättra processer och rutiner
Formella krav
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Minst tre års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med stor vana att självständigt ansvara för rapportering av moms, skatter, balanskonto-avstämning och månadsbokslut
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i Excel och en nyfikenhet kring olika affärssystem
 • Erfarenhet av projektredovisning (starkt meriterande)
 • Erfarenhet av Maconomy (meriterande)
Vi ser att du tar ett stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har en förmåga att fatta egna beslut även om du saknar visst underlag. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du tycker om att arbeta självständigt i en roll där du ges möjlighet att gå din egen väg. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna innan du sätter igång. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt.

Övrig information
Start: Start i början av maj
Plats: Lund, däremot kommer arbetet delvis ske på distans till följd av den rådande pandemin
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsekonom, Redovisningskonsult, Redovisning, Ekonomi, Bokföring, Sigma, Projektredovisning, Bokslut, Ekonom, Lund, Malmö, Skåne, Heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!