Redovisningsekonom / Ekonom / Redovisningskonsult

Redovisningsekonom / Ekonom / Redovisningskonsult

Har du erfarenhet av att arbeta med redovisning och söker efter en arbetsplats som präglas av stort förtroende och delaktighet? Nu erbjuder Nordic Truckcenter en utvecklande roll som redovisningsekonom där du arbetar i hela det ekonomiska flödet.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nordic Truckcenter.

Om företagetNordic Truckcenter är generalagent för DAF Trucks i Sverige och återförsäljare av Iveco i Malmö. De är välkända för att kunna förse sina kunder med den optimala lösningen för deras transportbehov. Nordic Truckcenter kan erbjuda alla typer av konfigureringar för nya och begagnade transportfordon med enastående leasing- och finansieringslösningar. Tillsammans med deras servicepartners tillhandahåller Nordic Truckcenter den optimala servicen för DAF Trucks i hela Sverige samt Iveco i Malmöområdet.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningsekonom arbetar du i en självständig och varierande roll där du stöttar upp kring den månatliga bokslutsprocessen. Du arbetar brett och hanterar hela det ekonomiska flödet från reskontran, moms, betalningar, påminnelser, avstämningar till bokslut vilket innebär att du har goda möjligheter att växa och utvecklas inom ditt ansvar. Du bidrar även med att kontinuerligt arbeta med effektivisering och att förbättra rutiner inom ekonomiområdet.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning
  • Några års erfarenhet med motsvarande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av att arbeta med olika ekonomisystem
  • Goda kunskaper i Excel
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt som muntligt
Som person är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du trivs i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång, vilket innebär att du alltid ställer upp för att stötta andra så länge du har möjligheten för det. För att lyckas i denna roll är du en driven och ansvarstagande person som har förmågan att driva ditt arbete framåt på egen hand. Du är uppmärksam på detaljer och i ditt arbete är du grundlig i ditt utförande. Vidare har du en analytisk förmåga vilket gör att du snabbt kan skapa dig en förståelse för siffror och se eventuella fel.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsekonom, Ekonom, Redovisningskonsult, Ekonomiassistent, Bokföring, Redovisning, Ekonomi, Bokslut, Malmö, Rekrytering, Heltid, Finans
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!