Redovisningsekonom / Ekonom / Redovisning / Projektredovisning

Redovisningsekonom / Ekonom / Redovisning / Projektredovisning

Har du ett par års erfarenhet av arbete med projektredovisning, är en stjärna på Excel och vill arbeta på ett av Europas ledande fastighetsbolag? Trivs du därtill i en snabbrörlig och dynamisk miljö? Vi letar efter dig - sök tjänsten som redovisningsekonom redan idag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget är ett stort fastighetsbolag med fokus på utveckling och förvaltning av bostäder och lokaler. Företaget söker nu en redovisningsekonom med inriktning mot projektredovisning för den svenska verksamheten med placering på huvudkontoret i Malmö. Du blir en del av redovisningsgruppen som består av tre redovisningsekonomer och en redovisningschef.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningsekonom sköter du bokföringen från ax till limpa för ett eller flera bolag inom koncernen. Du arbetar främst med redovisning och uppföljning av projekt inom nyproduktion, vilket ställer krav på erfarenhet av projektredovisning. Det är en verksamhetsnära roll där du aktivt arbetar med förbättringar och att bidra till att utveckla flöden och processer. Rollen innebär ett brett kontaktnät i organisationen och det är därför viktigt att du trivs i dialogen och samarbetet med olika personer internt.
Din vardag innebär en bredd och variation av löpande bokföring, deklarationer, avstämningar och periodiseringar, bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut), projektredovisning, upprätta årsredovisningar och vara kontaktyta mot revisorer och bolagsformalia och annan förekommande ekonomiadministration.

Formella krav
  • Utbildad civilekonom eller motsvarande
  • Ett par års relevant erfarenhet av arbete med projektredovisning
  • Erfarenhet av att självständigt upprätta årsbokslut och årsredovisningar (meriterande om det är inom fastighetsbranschen)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Utmärkta kunskaper i Excel
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och ansvarsfull samt har förmåga att se till både detaljer och helheten. Vidare är du kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och att samarbeta med andra. Som person är du positiv, prestigelös och nyfiken samt har en stark vilja till personlig utveckling. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisning, redovisningsekonom, projektredovisning, redovisningskonsult, ekonom, ekonomi, fastigheter, fastighetsbranschen, Malmö, heltid, rekrytering
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!