QA-Specialist / QA-Manager till Chemotechnique MB Diagnostics AB

QA-Specialist / QA-Manager till Chemotechnique MB Diagnostics AB

Har du ett stort intresse för kvalitetssäkring och vill bidra till att göra livet bättre för människor varje dag? Som QA-Specialist erbjuder vi dig en tjänst som du själv kommer kunna vara med och utforma och påverka. På Chemotechnique har du fantastiska möjligheter att utvecklas i ditt ansvar och ta nya kliv i karriären!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Chemotechnique MB Diagnostics AB.

Om företaget
Chemotechnique MB Diagnostics AB är ett familjeägt företag i läkemedelsbranschen som grundades 1981. Chemotechnique har en världsledande position inom tillverkning och försäljning av produkter för diagnostik av kontaktallergi. Chemotechnique's produkter säljs i runt 100 länder och riktar sig till hudläkare och allergologer.

ArbetsuppgifterI din tjänst som QA-Specialist ingår du i företagets QC/QA team som består av 12 personer. Här samarbetar du nära med QP, QC och produktionsansvarig för att säkerställa att reglerade uppgifter utförs professionellt och på vetenskaplig grund samt att myndighets- och kundkrav följs. I rollen så har du ansvaret för att leda verksamhetens farmakovigilans-system samt arbetet med produkternas säkerhetsprofil. Du leder och ansvarar även för verksamhetens change control-system. Du arbetar dagligen med att upprätthålla, föreslå och implementera förbättringar inom kvalitetssystemet för både GMP och medicinteknik. Tillsammans med QA-teamet genomför ni ansökningar om marknadsföringstillstånd på nya marknader. Du är involverad i företagets projektarbete där du agerar projektledare eller bidrar med din expertis till berörda projekt.

Formella krav
  • Universitet- eller högskoleexamen inom naturvetenskapligt område (med fördel inom farmaci eller kemi)
  • Flerårig erfarenhet av QA relaterat arbete från reglerad industri med kvalitetssäkring enligt GMP
  • God förmåga inom projektledning
  • Flytande i svenska och engelska, muntligt som skriftligt
  • Regulatorisk erfarenhet (meriterande)
  • Kvalitetssäkring för medicintekniska produkter med ISO 13485 (meriterande)
Vi söker dig som har förmågan att utföra dina arbetsuppgifter noggrant och strukturerat där du därtill har ett gott sinne för detaljer. Vi ser även att du är lösningsinriktad och öppensinnad för att kunna bidra med nya och effektiva arbetsprocesser. För att lyckas väl i den här rollen behöver du vara en analytisk person som uppskattar kritiskt tänkande och tar faktabaserade beslut. Du är en god kommunikatör vilket återspeglar sig i att du är trygg att hantera samtal med grupper av varierande storlek. Som person är du en lagspelare vilket karaktäriseras i att du är ödmjuk och prestigelös i din framtoning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Vellinge (utanför Malmö)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: QA-Specialist, QA-Manager, Quality Assurance, Regulatory Affairs, GMP, RA, Pharmaceutical, Läkemedel, Medicinteknik, MedTech, Medical Device, Teknik, ISO13485, Kemi, Farmaci, Malmö, Heltid, Vellinge
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!